0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Scrisoare de la Claus

Dragi prieteni,

Vă doresc din adâncul inimii mele un an nou bun, sănătos și liniștit.

În seara anului nou m-am gândit: ce va fi bun pentru mine în anul care vine: Este mereu la fel, ne gândim la ce va fi grozav pentru noi, dar cum rămâne cu ceilalți? Cum rămâne cu ceilalți care stau afară, a căror viată e amenințată ( fizic sau psihic ), ce suferă și nu știu cum să meargă mai departe?

Vă rog să nu mă înțelegeți greșit: este foarte important să ai grijă de propria-ți regenerare și cultivare; fără asta am exploda rapid și am deveni pentru lume mai mult o povara decât un sprijin.

Întrebarea care m-a făcut să mă gândesc la asta a fost următoarea: Cum ne permitem nouă înșine să simțim compasiune, cum putem să admitem aceasta și cum putem să acționăm în această direcție?

Și înainte de toate: Ce înseamnă, pentru voi, a fi milostiv?

Pentru mine inseamnă să ai compasiune, înseamnă a te purta cu ceilalți într-un fel, fel în care să-i faci să se simtă relaxați, indiferent de împrejurări. Să oferi compasiune nu înseamnă neapărat să te duci în centre de caritate și să ajuți acolo (și am cel mai mare respect pentru oamenii aceia! ), dar noi putem să fim miloși peste tot unde avem de a face cu oameni: la munca (în special când colegul tău este într-o proastă dispoziție ), în autobuz, la metrou (chiar și în trafic!), acasă cu partenerul și copiii noștri.

Uneori suntem prinși în propria noastră suferință, încât nu avem nici cea mai mică idee cum putem să oferim compasiune și celorlalți. În momente de criză, “creierul nostru de reptilă”  preia conducerea și acționează într-un fel de care după aceea nu suntem mândri. Aici este momentul în care munca constelației familiei și a respirației sufletului poate să ajute. Te curăță de toate obstacolele interioare și te ajută să oferi compasiune, să fi generos și să iubești tot ce e bun. Te ajută pe tine și pe ceilalți foarte mult. Te face să zâmbești și să primești zâmbete.

Ia-ți timpul necesar și gândește-te la asta: cine e cea mai tensionată persoană din viața ta; permite-ți să-i simți suferință și vezi cum poți să o gestionezi. Acum găsește un mod în care să creezi ceva complet nou, ceva foarte diferit în viața acelei persoane: relaxarea.

Și acum cel mai important lucru: faceți asta pentru o luna și vedeți ce se întâmplă.

În acest sens vă doresc tot ce e mai bun !

Din toată inima !


Claus.

P.S. mai sunt câteva locuri libere la weekend-ul de respirația sufletului din 15-17 februarie. Vă rog fiți liberi să o întrebați pe Oana în legătură cu acest eveniment la 0722.923.811

De asemenea avem nevoie să vă înregistrați la rezidențialul de respirație din 26-30 iunie pentru a putea confirma rezervarea locației.



Vă prezentăm succint munca de vindecare prin respirație, care poate fi în varianta scurtă de weekend (2 zile în București), sau sub formă de rezidențial (5 zile, la munte).

Dacă în constelații lucrăm în general pe relații, familie și alte sisteme în care trăim, în aceast seminar de respirație este despre tine însuți.

Terapia prin respirație este o cale de autocunoaștere, o cale de vindecare prin trăire directă și conștientizare a ceea ce este prezent în noi, fizic, energetic și emoțional, o cale prin care eliberăm orice avem de eliberat și ne bucurăm de tot ceea ce este de bucurat, o cale de a ne reîntoarce complet în viața noastră și de a o trăi din inimă, cu deschidere, curaj și recunoștință.
 

Claus spune despre acest seminar de respirație:

"Alături de Constelațiile Familiale, aceasta este cea mai rapidă și mai puternică muncă pe care am experimentat-o vreodată și sunt absolut sigur că vă va aduce și vouă multă ușurință și relaxare în viată pentru a o trăi mai împliniți și mai strălucitori. Dacă doriți să mai faceți un pas către libertate și transformare, sunteți bineveniti!"    
 
Se va lucra direct cu Claus, corporal, energetic și emoțional, folosind metode precum terapia primară, re-nașterea, re-parentare, respirație holotropica, meditații și alte abordări kinestezice. Această munca de vindecare prin respirație este dezvoltat de Claus Kostka timp de 30 de ani și iți oferă posibilitatea de a fi fată în fată cu evenimentele trecute care ți-au scos viața din echilibru și cu toate deciziile pe care le-ai făcut atunci și pe care le duci mai departe în viața ta actuală, să găsești o soluție cu suportul atent a lui Claus, si să iți regăsești puterea de adult în acea zonă a vieții tale. Deasemenea, se pot experimenta deschideri spirituale, care iți pot oferi noi  orizonturi în viața ta de zi cu zi.

Mulțumesc.
În speranță că informațiile vă sunt de ajutor, vă rog să mă contactați pentru orice solicitare.

Zile frumoase și senine,

Oana Ionescu
Organizator evenimente Claus Kostka
seminariiclaus@goodcompany.ro /  tel 0722.923.811
Good Company - Oameni care ne inspiră
http://www.goodcompany.ro

 

iun
26
Baia de Arieș

 

Rezidențialul de respirație este seminarul de respirație și terapie corporală de tip "retreat" de 4 zile, organizat de Claus Kostka în România. Rezidențialul cu participare internațională se desfășoară într-o zonă retrasă, pitorească. Departe de zgomotul și stresul vieții cotidiene, acum participanții vor avea mai mult timp pentru ei înșiși și vor putea lucra mai adânc pentru procesul lor de vindecare și trasformare prin procesele de respirație, meditație și alte procese corporale integrative.

 

feb
15
București

 

Sistemul de vindecare bazat pe respirație dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practică continuă, este conceput pentru a te aduce față în față cu toate evenimentele din trecut care ți-au dezechilibrat viața din cursul ei firesc și cu toate condiționările pe care le-ai dobândit în urma acestor evenimente, condiționări care ți-au dezechlibrat și mai mult viața. Acestă metodă este un mod de a lucra cu tine însuți care se bazează pe: terapia primară, re-naștere (rebirthing), respirație intuitivă, re-parenting, meditație și procese kinestezice.

 

apr
19
București

 

Vă invităm să intrați în această lume unică a Constelațiilor Familiale facilitate de către Claus Kostka în România. În aceste seminarii cu participare internațională, puteți să vă înscrieți ca participant, ca observator sau ca invitat la seara de introducere.
Seminarul “Constelația Familiei“ ne oferă posibilitatea de a restabili ordinea dragostei în familia noastră și de a ne opri din cercul nesfârșit al acțiunilor pe care le repetăm, deși știm că nu ar trebui să o facem.

 

 

Articole și evenimente similare:

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×