0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Despre activitățile Reginei in România 2012

 

Duminică 3 Iunie, Regina a încheiat 'retreat-ul' de 4 zile de la mănăstirea Techirghiol cu un grup de femei. Au fost patru zile pline și intense, zile când participanții au lucrat individual sau în grup.
Ea a primit spontan un feedback minunat după acest weekend de la o participantă. Ne-a bucurat foarte tare să citim acest mesaj.

 

 

"Dragă Regina,

Sunt extraordinar de recunoscătoare pentru incredibila oportunitate de a te întâlni.  Cuvintele tale, zâmbetul tău și energia ta continuă să sălășuiască în inima mea și pentru asta îți MULÈšUMESC. Am rugat-o pe G. să-mi păstreze 2 bucăți din cartea ta "Igniting the inner life" și aș fi cu adevărat onorată dacă ai putea să-ți faci timp să le semnezi și să adaugi pentru mine câteva cuvinte speciale de înțelepciune ... din înțelepciunea ta. :))

Aștept cu nerăbdare sa te revăd in weekendul următor !Toată dragostea mea, M."


Marți 5 Iunie, Regina a fost invitată în emisiunea Jurnal Cultural de pe TVR Cultural unde  a vorbit în direct despre vizitele ei în România și despre 3 din cărțile ei. Mai jos puteți urmări un fragment din această emisiune.

Deasemenea o veți putea auzi pe Regina și la radio Guerilla, unde a fost invitată Duminică 10 Iunie la emisiunea Irinei Margareta Nistor 'Vocea Filmelor', între orele 11:00 și 12:00.

http://www.radioguerrilla.ro/podcast

Regina ajunsă acasă înapoi în Arizona s-a trezit bucuroasă să citească un nou testimonial primit pe mail pe care îl împărtășim și cu voi mai jos:

"Dragă Regina,

 
Amintirea weekend-ului atunci când am fost cu toții împreună în acel loc minunat numit Techirghiol este atât de puternică încât parcă iți aud vocea aproape de mine și simt îmbrățișarea lui Dumnezeu. Mi-am petrecut o săptămână întreagă în brațele lui Dumnezeu și sunt convinsă că vor fi în continuare multe astfel de momente ...A fost o săptămână amintindu-mi și acordând atenție la momente și sentimente trecute și prezente. În primul rând, a fost o săptămână în care am trăit o bucurie constantă în viața mea.
 
Există atât de multă energie pozitivă care a fost alimentată prin întâlnirea noastră atât de benefică și în general prin prezența ta în România în această perioadă astfel încât nu am nici o îndoială că sentimentele mele sunt împărtășite de toți cei care au fost în jurul tău în aceste zile.
 
Eu personal vreau să-mi exprim recunoștința pentru modul tău simplu și necondiționat de a ne îmbrățișa cu dragoste, probabil, cea mai importantă lecție pentru toate ființele umane în zilele noastre. De aceea, există un "mulțumesc" special pe care ți-l datorez pentru simplul fapt că m-ai inspirat să scriu din nou. Aceste zile în Techirghiol au fost pline de dragoste, binecuvântari și inspirație. Mă regăsesc aici, acum, că scriu poezi din nou, dar cel mai important este că fac tot ce îmi stă în putință pentru a le reaminti oamenilor că dragostea este peste tot în jurul nostru, aducând atâta frumusețe.
 
"Corpul știe"... Corpul meu știe că a existat un somn lung pentru ca dragostea să fie conservată. Acum este momentul ca dragostea și frumusețea să fie lansate și răspândite în lume.
 
"Cine ești, funcționează!" - Atunci când ești prezent în viața ta, ești conștient de ea tot timpul. Săptămâna trecută mi s-a oferit o probă din ea. Acordând atenție, am aflat că în ultima vreme am renunțat în mod constant de a căuta cu disperare și indiferență ce fel de oameni am în jurul meu și să pretind că eu sunt ceea ce ei au nevoie ca eu să fiu. Singurul lucru  pentru care merită să investesc, este să fiu cine sunt deja. Cel mai bun lucru pe care ei îl pot face este să mă iubească  sau să nu mă iubescă pentru cine sunt.
 
Chiar acum, probabil că ești pe drumul de întoarcere în Arizona. Sper ca acest mesaj să te aștepte când vei ajunge acasă. Binecuvântări, dragoste și recunoștință pentru tine, dragă Regina și pentru Good Company pentru că există nu doar ca o "companie bună" dar chiar cea mai bună pentru momentul actual din viața noastră.
 
Dumnezeu să fie cu noi toți!
 
Cu stimă
Diana
 
PS. Ai simțit astăzi dragostea? :)"
 
Știm cât de mult vă plac pozele, de aceea împărtășim câteva cu voi aici. Mai multe puteți găsi pe pagina noastră de facebook unde am creat un album. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vom reveni curând cu și mai multe impresii și alte articole pline de inspirație cu munca spirituală a Reginei! 
 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×