0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Real Wisdom for Real People

CREȘTEREA CONȘTIENTÄ‚ A COPIILOR și RELAÈšII ÎMPLINITE

Vineri 3 august, între orele 19,00 - 21,00: LANSAREA CÄ‚RÈšII ”Creșterea Conștientă a Copiilor” și prezentarea seminarului din weekend. Cunoscută și folosită de părinți din toată lumea, cartea a fost tradusă în franceză, germană, rusă, japoneză, cehă, maghiară și olandeză, iar acum poate fi citită și în limba română. Ea poate fi achiziționată în ziua lansării la Centrul Seeds for Happiness și pe site-ul www.goodcompany.ro

Sâmbătă și Duminica 4, 5 August, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite”. Un seminar de integrare a principiilor spirituale în viața obișnuită, care se adresează părinților, profesorilor, persoanelor care au grijă de copii și adolescenți, studenților, celor care sunt sau nu într-o relație, practicanților aflați pe o cale spirituală (orice cale spirituală), oricui dorește să se înțeleagă pe sine și copilăria sa și care vrea să trăiască într-adevăr ca un adult matur.

 

 

     • Ce înseamnă a fi un adult conștient... sau un părinte conștient?
     • Cum putem construi și întări legăturile de dragoste și încredere cu copiii noștri și cu ceilalți care sunt prezenți în viața noastră?
     • Onestitatea în comunicare funcționează cu adevărat? ... cu copiii noștri, cu membrii familiei, prietenii și cu noi înșine?
     • Care este rolul jocului, expresiei emoțiilor și gestionării energiei în devzoltarea unor copii sănătoși și a unor adulți sănătoși?
     • Cum creăm granițe rezonabile și un spațiu în care iubirea reprezintă adevărata bază de la care relaționăm cu ceilalți?
     • Cum putem oferi spațiu, siguranță și sanctuar copiilor noștri și membrilor familiei noastre, astfel încât fiecare să poată fi el însuși?
     • Care este rolul bunicilor în creșterea conștientă a copiilor, ca implicare integrală în educația lor?

 

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom primi răspuns în cadrul acestui seminar, de la patru femei ce și-au dedicat întreaga viață pentru a trăi în adevăr și în armonie cu sine, cu ceilalți și lumea înconjurătoare.

Mirabai Lodro, Rose Volckhausen, Mary Young și Sharana Lhaksham sunt de peste 20 de ani pe calea spirituală a Baulilor din Vest, sub directa îndrumare a lui Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiior”. Prin tot ceea ce au făcut și continuă să facă, ele sunt un exemplu extraordinar de înțelepciune, compasiune, generozitate și iubire. Au crescut copii, acum sunt bunici, sunt sfătuitoare ale părinților din comunitatea în care trăiesc și a prietenilor lor care-și cresc copiii singuri, sunt scriitoare și susțin anual conferințe și seminarii în întreaga lume despre cum se pot integra principiile unei vieți sănătoase, conștiente, în acord cu viața spirituală a fiecăruia, în toate aspectele vieții de zi cu zi. 

În prezent, ele locuiesc în comunitatea spirituală Hohm Sahaj Mandir din Arizona SUA, creată de Lee Lozowick în 1975 și sunt responsabile pentru conservarea și comunicarea învățăturii maestrului lor în întreaga lume.

Pentru mai multe detalii despre Lee Lozowick click aici.

 

 

Mărturii:

Crește-te conștient pe tine însuți, iar inocența și înțelepciunea naturală interioară devin cea mai satisfăcătoare ființă umană!” - Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiilor

“Cum să fii un părinte conștient (conscious parenting) înseamnă pentru mine foarte mult, pentru că văd în asta singura posibilitate a unei lumi bune pentru copiii noștri." - Claus Kostka, psihoterapeut

”Educația parentală conștientă presupune sa fii în stare sa înțelegi copiii, să fii treaz în fiecare clipă și să ai prezență suficientă pentru a putea oferi ceea ce este cu adevărat necesar. Lee Lozowick împărtășește soluții practice pentru toate aceste trei condiții, extrase din experiența sa directă, din candoarea sa și din dedicarea totală către copii, precum și  accentuarea ideii despre creșterea copiilor, ca fiind o cale de transformare personală”.- Rahima Baldwin Dancy, autoarea cărții ”You Are Your Child’s First Teacher”/”Tu ești primul mentor al propriului copil”

”Răspunderea pe care o simți când te afli în prezența copiilor, fie în calitate de profesor sau părinte, fie pur și simplu ca prieten sau partener, este practic răspunderea pe care ți-o asumi față de viitorul omenirii. Modelele pe care le oferim copiilor, felul cum îi tratăm și cum îi educăm ca părinți e mai mult decât important, este absolut vital pentru sănătatea lor mentală, emoțională și fizică, pentru binele lor și al planetei înseși (și chiar mai departe, pe măsură ce se dezvoltă tehnologia călătoriilor spațiale și al explorărilor extraterestre). Copiii cresc și devin adulți pe de-a-ntregul numai trăind alături de adulți maturi, nu prin înfierarea unor principii morale în căpșoarele lor de către niște inconștienți ipocriți care teoretic le vor binele. Copiii sunt ca niște bureți, ei pot și chiar absorb tot ceea ce văd, aud și simt, nu doar din comportamentul principalelor modele inițiale de viață, ci și de la cunoștințele întâmplătoare. Ceea ce ei absorb va influența felul în care se vor dezvolta, ceea ce la rândul său va avea efecte asupra lumii în general, efecte pe care nici măcar nu ni le putem imagina. Relația cuiva în raport cu copiii are un impact pe mai multe nivele subtile ale existenței. Creșterea conștientă a copiilor este prin urmare nu numai legată de binele unui individ, ci mai de grabă de prezentul și viitorul bunăstării întregii societății.” - Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiilor

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×