0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Recenzia jurnalistului Andrei Vulpescu

Citește aici primele capitole ale cărții.

Andrei Vulpescu, jurnalist, cum a terminat de citit cartea ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, a fost inspirat să creioneze câteva idei despre impresiile lui personale, și ne-a trimis o recenzie. Vă invităm să o citiți și voi.

De noi depinde.


"Eu te-am făcut, eu te omor! Faci cum spun eu! Știu eu mai bine ce iți trebuie în viață! Nu am nevoie să citesc, ce poate fi atât de greu?" - sunt doar câteva vorbe care nu au cum să nu-ți treacă pe la ureche în viața asta.

Le știi încă din copilărie, de la ai tăi sau de la alții și le auzi inclusiv când ești părinte. Uneori le folosești și tu - deh, sunt adânc  împământate de cele mai multe ori - alteori le auzi la ceilalți părinți, timp în care te bucuri că iți crești copilul cu iubire.

Oamenii nu vor să se schimbe. Timpul este doar o scuză ridicolă. Nu, ei își cresc copiii așa cum au fost și ei crescuți, iar copiii lor, ajunși la maturitate se întreabă - dacă reușesc să deschidă ochii mai bine - de ce se întamplă anumite lucruri în viața lor?

Ca de exemplu de ce trăiesc sentimentul de abandon sau lipsă de iubire. Care sunt cauzele? Nici prin cap nu le trece că răspunsul se află undeva  în copilărie, chiar la "părinții" care i-au abuzat din "dragoste".

Dacă le spui, se supără - "tu și cărțile tale... citește mai puțin și încearcă să traiești mai mult" :))

Când am fost rugat să aștern câteva cuvinte despre această carte, am  nutrit o ușoară teamă. De ce? Pentru că mi-am dat seama că și eu am făcut aceleași greșeli pe care le fac mulți.

Și totuși, citind cartea mi-am dat seama că mai mult sau mai puțin instinctiv am reușit să cultiv o relație frumoasă, conștientă și onestă cu fiica mea; am înțeles cât de importanți sunt primii ani, am învățat o sumedenie de lucruri utile.

În calitate de părinte, îmi rezerv dreptul de a îmbrățișa informațiile din această carte cu care cred că rezonez.

Asta îi sfătuiesc pe toți să facă. Dacă vom avea parte de îngeri sau de niște bestii este o chestiune care depinde de noi, o chestiune pe care trebuie să ne-o asumăm încă din momentul în care ne gândim să avem un copil.

De noi depinde. Să nu folosim neștiința ca scut. Informația există, e accesibilă, deci scuturile nu-și mai au rostul".

Recomand această carte oricui, vă poate inspira !

 

Andrei Vulpescu, jurnalist
 

Sperăm că v-a plăcut modul în care Andrei povestește despre carte și găsiți utile sfaturile lui. Așteptăm și comentariile voastre ! 

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×