0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Brinda Callahan

 

BRINDA CALLAHAN s-a născut în USA, iar în prezent locuiește în Franța. Are două fiice și un nepot. Èšine seminarii despre creșterea conștientă a copiilor și este consilier parental de peste 30 de ani.

După ce a călătorit în Asia și zona Pacificului de Sud, a început să se implice activ în susținerea nașterii naturale, alăptării la sân și educării copiilor acasă (homeschooling). Când a devenit ea însăși mamă, a aflat cu adevărat responsabilitatea pe care o au părinții în educarea copiilor și a început sa caute soluții la modul clasic de educație.

După ce a colaborat cu câteva școli alternative, printre care școala Montessori Steiner, a înființat împreună cu mai multe familii Sonoma County Homeschoolers, care are ca scop principal educarea copiilor acasă și sprijinirea celor ce învață în sistemul de învățământ public. Locuiește în această comunitate de 25 de ani, unde predă copiilor Aikido. Îi place arta și să gătească, iar în modul ei de predare aduce creativitate și o intenție puternică de a contribui la îmbunătățirea metodelor de educare a copiilor, pentru ca aceștia să ajungă ființe umane fericite, sănătoase, încrezătoare și de succes.

 

Vine pentru prima oara în România pentru seminarul de creșterea conștientă a copiilor - ”Granițe Responsabile și Sănătoase” ce va avea loc la Centrul Seeds for Happiness, în perioada 2 - 4 noiembrie 2012.

 

Recomandă unui prieten:


×