0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Granițe Responsabile și Sănătoase cu Brinda Callahan

 

Vineri 2 noiembrie, între orele 19,00 - 21,00: PRELEGERE Publică ”Creșterea Conștientă a Copiilor”
 
Sâmbătă și Duminica 3 și 4 Noiembrie, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Granițe Responsabile și Sănătoase”
 
Oferim cadou mai multe exemplare din cartea "Creșterea Conștientă a Copiilor" de Lee Lozowick ! Caștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorț din rândul participanților la prelegerea de vineri.
 

Ca și părinți, facem tot ce putem pentru copiii noștri. Un copil asimilează inconștient practicile educaționale ale părinților sau educatorilor săi. Unele îi sunt de ajutor în dezvoltarea sa ulterioară, altele mai puțin. Este nevoie să cunoaștem bine modul în care am fost noi părinții educați, pentru a nu transmite mai departe obiceiuri care pot fi în detrimentul copiilor noștri. Având o perspectivă mai largă asupra educației, putem aduce în relația cu copiii noștri o abordare nouă, cu rezultate imediate, eficiente. Pe termen lung, acest lucru pune bazele unei relații autentice dintre părinți și copii, caracterizate prin: respect reciproc, bucurie, iubire, claritate si apreciere.

 Câteva aspecte importante  ce vor fi discutate în cadrul seminarului:
• Cum am fost noi educați și ce transmitem mai departe copiilor noștri?
• Ce model oferim copilului nostru?
• De ce au nevoie copiii de granițe? Când și cum le trasăm?
• Cum ne educăm copiii, fără să-i agresăm fizic, psihic sau emoțional?
• Cum putem proteja inocența copilului nostru, stima sa de sine și bunătatea sa intrinsecă?
• Ce facem cu celelalte relații ale noastre, când copilul nostru are nevoie de atâta atenție?
• Cum facem față emoțiilor copiilor noștri?
• Ce e de făcut cand copiii se ceartă între ei?
• Cum acordăm atenție copilului nostru în această epocă a vitezei și lipsei de timp?
• Ce e cel mai important să-i învățăm pe copiii noștri? O nouă viziune pentru ”cei șapte ani de-acasă”.


”Cei interesați de o educare conștientă a copilului încearcă să-și crească copiii radical diferit, pentru a crea o cultură a frumuseții, a bucuriei, încântării, iubirii, blândeții, amabilității și compasiunii, care toate duc la o profundă încredere în sine, la o fericire firească și la o dorință manifestă de a intra în viață și de a-i trăi experiențele cu interes și iscusință.” – Lee Lozowick

 

BRINDA CALLAHAN s-a născut în USA, iar în prezent locuiește în Franța. Are două fiice și un nepot. Èšine seminarii despre creșterea conștientă a copiilor și este consilier parental de peste 30 de ani. După ce a călătorit în Asia și zona Pacificului de Sud, a început să se implice activ în susținerea nașterii naturale, alăptării la sân și educării copiilor acasă (homeschooling). Când a devenit ea însăși mamă, a aflat cu adevărat responsabilitatea pe care o au părinții în educarea copiilor și a început sa caute soluții la modul clasic de educație.

După ce a colaborat cu câteva școli alternative, printre care școala Montessori Steiner, a înființat împreună cu mai multe familii Sonoma County Homeschoolers, care are ca scop principal educarea copiilor acasă și sprijinirea celor ce învață în sistemul de învățământ public. Locuiește în această comunitate de 25 de ani, unde predă copiilor Aikido. Îi place arta și să gătească, iar în modul ei de predare aduce creativitate și o intenție puternică de a contribui la îmbunătățirea metodelor de educare a copiilor, pentru ca aceștia să ajungă ființe umane fericite, sănătoase, încrezătoare și de succes.

 

 

 

În cadrul evenimentului, vor fi disponibile la vanzare cărțile, cd-urile si dvd-urile de pe site, inclusiv cartea recent lansată ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, a autorului Lee Lozowick.

 

 

 

 

Parteneri:

        

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×