0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Cum a fost la weekend-ul cu Brinda Callahan ?

 


Weekend-ul 2 - 4 noiembrie 2012 l-am petrecut cu Brinda Callahan, la seminarul “Granițe responsabile și sănătoase”. Am avut alături oameni cu adevărat interesați de creșterea conștientă a copiilor: părinți cu unul, doi, respectiv cinci copii, o bonă, un cuplu ce intenționează să aibă primul copil, o tânără ce asistă mămicile la naștere (doula), două proaspete mămici, o tânără însărcinată și câțiva tineri dornici să afle mai multe despre cum își pot crește mai bine copilul interior. 
 
După seara de vineri, în care Brinda a vorbit despre ea și despre modul în care îți poți crește conștient copiii, au urmat două zile de împărtășire și dialog, pline de informație, exerciții, umor și deschidere, la sfârșitul cărora fiecare a plecat acasă cu mai multă claritate, întelegere și apreciere.
 
 
A fost un weekend în care Brinda ne-a împărtășit multe din experiența personală, atât realizările pe care le-a avut în creșterea celor două fete ale ei (care acum sunt mămici), cât și eșecurile, cu care într-un fel sau altul fiecare părinte se confruntă în viața de familie. Ne-a impresionat onestitatea ei, precum și receptivitatea celor prezenți și dorința lor sinceră de a găsi metode noi, cu adevărat folositoare, în rezolvarea problemelor cu care se confruntă zi de zi. Multe întrebări ce nu sufereau amânare și-au găsit răspunsul, iar la final am avut sentimentul că am întâlnit pe cineva care înțelege cu adevărat  frământările noastre, pentru că a trecut prin ele și prin studiu, atenție, perseverență și cu multă iubire, a reușit să găsească soluții creative și benefice pentru toți cei implicați.
 
Vă invităm să intrați pe pagina evenimentului, pentru testimonialele celor ce au participat la acest seminar și pe site-ul www.totuldespremame.ro unde puteți citi un interviu foarte frumos, realizat de Ramona Gabăr după seminarul de la București.
 
Important! Una dintre cărțile de valoare recomandate de Brinda la seminar ”Parenting, A Sacred Art” de Karuna Fedorschak, este acum disponibilă pe site.
 
 
Mulțumim tuturor celor ce ne-au fost alături cu prezența sau cu gândul, precum și cu sprijin în promovarea evenimentului și vă așteptăm și în 2013 la continuarea seriei de conferințe și seminarii cu diverși invitați străini, pe tema creșterii conștiente a copiilor!
 
 

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×