0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Programul Reginei Sara Ryan in Romania - iunie 2013

Ne bucurăm şi în acest an de prezenţa în România a Reginei Sara Ryan, pentru o serie de evenimente pe tema dezvoltării şi transformării spirituale.

Programul ei va fi următorul:

17 iunie, între orele 19,00 21,00, Centrul Seeds for Happiness (Bucureşti, str. Fabrica de Chibrituri 16): Cum poate Femininul schimba lumea – prelegere publică deopotrivă pentru bărbați și femei, despre puterea blândeții și nevoia acceptării de sine. 

20 iunie, între orele 18,30 21,00, Librăria Bastilia (Bucureşti, Pţa Romană 5): Lansarea cărtii Observarea de Sine, în prezenţa autorului Red Hawk, a soţiei sale Chandrika Taylor şi a Reginei Sara Ryan.

Vineri 21 iunie, între orele 19,00 21,00 şi Sâmbătă 22 iunie - Duminică 23 iunie, Centrul Seeds for Happiness (Bucureşti, str. Fabrica de Chibrituri 16): Workshop pe tema Observarea de sine Trezirea la Dragoste, susţinut de Red Hawk, Chandrika Taylor şi Regina Sara Ryan.

Joi 27 iunie Duminică 30 iunie: Pelerinaj Retreat pentru femei 5 Pasi pe Calea Pelerinajului de-o Viaţă al unei Femei, în prezenţa Reginei Sara Ryan, la Mănăstirea Suzana (comuna Măneciu, jud. Prahova, la 5 km. distanţă de Cheia). Alături de un grup de femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câţiva paşi simpli care ne pot transforma călătoria prin viaţă de la o cursă inconştientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă şi cu intenţie. Bazându-se pe experienţa ei de peste 40 de ani de viaţă spirituală şi având o vastă cunoaştere a mai multor tradiţii, Regina încurajează femeile ce se vor înscrie la acest pelerinaj să asculte de vocea lor interioară şi să redescopere astfel, principiile care le pot aşeza şi menţine viaţa pe un făgaş sacru.

Regina Sara Ryan este scriitoare, editor, speaker internaţional, consilier în domeniile de Teologie şi Psihologie de la Colegiul Prescott din Arizona, izvor de înţelepciune, dedicaţie şi bunătate, ce-şi trăieşte viaţa cu intenţia puternică de a servi la trezirea conştiinţei.

Despre cum s-au desfasurat evenimentele cu Regina Sara Ryan in 2012 puteti citi urmatoarele articole pe site-ul Good Company: Despre activitatile Reginei in Romania, Rugaciuni Periculoase, Viata Cotidiana si Practica Spirituala cu Regina Sara Ryan.

Pentru mai multe detalii despre Regina Sara Ryan, vă invităm să accesaţi site-ul personal: www.reginasararyan.com sau site-ul organizatorilor evenimentelor din România: www.goodcompany.ro

Pentru înscrieri şi întrebări suplimentare legate de evenimentele din iunie, vă rugăm să o contactaţi pe Claudia Damoc la nr. de telefon: 0721.269590 sau pe email: claudia.damoc@goodcompany.ro

 

Vă aşteptăm!

Echipa “Good Company”

Articole și evenimente similare:

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×