0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Programul Reginei Sara Ryan in Romania - iunie 2013

Ne bucurăm și în acest an de prezența în România a Reginei Sara Ryan, pentru o serie de evenimente pe tema dezvoltării și transformării spirituale.

Programul ei va fi următorul:

17 iunie, între orele 19,00 21,00, Centrul Seeds for Happiness (București, str. Fabrica de Chibrituri 16): Cum poate Femininul schimba lumea – prelegere publică deopotrivă pentru bărbați și femei, despre puterea blândeții și nevoia acceptării de sine. 

20 iunie, între orele 18,30 21,00, Librăria Bastilia (București, Pța Romană 5): Lansarea cărtii Observarea de Sine, în prezența autorului Red Hawk, a soției sale Chandrika Taylor și a Reginei Sara Ryan.

Vineri 21 iunie, între orele 19,00 21,00 și Sâmbătă 22 iunie - Duminică 23 iunie, Centrul Seeds for Happiness (București, str. Fabrica de Chibrituri 16): Workshop pe tema Observarea de sine Trezirea la Dragoste, susținut de Red Hawk, Chandrika Taylor și Regina Sara Ryan.

Joi 27 iunie Duminică 30 iunie: Pelerinaj Retreat pentru femei 5 Pasi pe Calea Pelerinajului de-o Viață al unei Femei, în prezența Reginei Sara Ryan, la Mănăstirea Suzana (comuna Măneciu, jud. Prahova, la 5 km. distanță de Cheia). Alături de un grup de femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câțiva pași simpli care ne pot transforma călătoria prin viață de la o cursă inconștientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă și cu intenție. Bazându-se pe experiența ei de peste 40 de ani de viață spirituală și având o vastă cunoaștere a mai multor tradiții, Regina încurajează femeile ce se vor înscrie la acest pelerinaj să asculte de vocea lor interioară și să redescopere astfel, principiile care le pot așeza și menține viața pe un făgaș sacru.

Regina Sara Ryan este scriitoare, editor, speaker internațional, consilier în domeniile de Teologie și Psihologie de la Colegiul Prescott din Arizona, izvor de înțelepciune, dedicație și bunătate, ce-și trăiește viața cu intenția puternică de a servi la trezirea conștiinței.

Despre cum s-au desfasurat evenimentele cu Regina Sara Ryan in 2012 puteti citi urmatoarele articole pe site-ul Good Company: Despre activitatile Reginei in Romania, Rugaciuni Periculoase, Viata Cotidiana si Practica Spirituala cu Regina Sara Ryan.

Pentru înscrieri și întrebări suplimentare legate de evenimentele din iunie, vă rugăm să ne contactați.

 

Vă așteptăm!

Echipa “Good Company”

Articole și evenimente similare:

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×