0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Ca un leu al zapezilor in plina putere

Dragi prieteni,

In toamna acestui an Bill Karelis revine in Romania. Dupa cum unii stiu deja, in fiecare an se tin doua retreat-uri la Marea Neagra. In anul acesta s-a schimbat vechea locatie cu una mai spatioasa in statiunea 2 mai, Mangalia.
Pentru cei interesati de retreat, fie de conferintele ce se vor tine anterior lui sau de orice alte informatii, nu ezitati sa intrebati/sa scrieti ceea ce aveti nevoie sa stiti.

Aveti datele de contact, email sau telefon pentru inscriere sau informatii.

Tema de baza pentru aceasta toamna si cateva cuvinte despre ea sunt prezentate mai jos (de asemenea precizez ca in cadrul retreatului vor fi mai multe prezentari si discutii ulterioare,de asemenea si interviuri personale cu Bill unde puteti expune orice problema):
CA UN LEU AL ZÄ‚PEZILOR ÎN PLINÄ‚ PUTERE

cu Bill Karelis

Pentru a scoate la lumină ce e mai bun din noi înșine, avem nevoie de disciplină. Asta deoarece soarele trezirii este adesea eclipsat în viețile noastre obișnuite. Soarele e mereu acolo, desigur, dar tiparele obișnuinței noastre - tipare ale gândirii, vorbirii și comportamentului - îl țin ascuns. Disciplina fundamentală a unui războinic este practica meditației șezând. Odată stabilită fundația, e nevoie să extindem această disciplină în acțiunile de zi cu zi. Bunătatea și trezia sunt puse la încercare tocmai în existența noastră obișnuită - acasă, la locul de muncă, în comunicarea cu ceilalți și în felul în care ne manifestăm în lume. Circumstanțele obișnuite ale vieții scot cel mai bine în evidență războinicul din noi. În tradiția războinicului, așa cum a fost expusă de ChÅ‘gyam Trungpa Rinpoche, simbolul disciplinei este leul zăpezilor. Un leu care se avântă de pe un pisc înalt de munte pe altul, cu un sentiment autentic de bucurie.

În cadrul prelegerii și al retragerii intensive de 8 zile, Bill Karelis va prezenta disciplina leului zăpezilor și cum se aplică aceasta la practica meditației șezând și la activitățile ulterioare.RETRAGERE INTENSIVÄ‚ DE 8 ZILE: 28 SEPTEMBRIE - 6 OCTOMBRIE

@ 2 MAI (MANGALIA)

Detalii și rezervări: andreea.catuneanu@yahoo.com; 0723 651 277

www.meditationretreats.wordpress.com

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×