0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Claus Kostka


Claus Kostka este un terapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.
Este licenţiat în Germania ca psihoterapeut
(Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații.

Claus conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România.

 

 
"Sunt onorat să pot aduce această muncă terapeutică şi de dezvoltare în România. Mă bucur că pot practica aici incă din anul 2007. Contextul final al acestei lucrări este crearea unei lumii care să funcţioneze pentru toţi oamenii, fără ca cineva să fie lăsat pe dinafară, ceea ce pentru mine reprezintă adevărata esență a dragostei."
                                                                                                                          Claus Kostka
 
Esenţa muncii mele:

Fiecare fiinţă umană este unică, completă şi perfectă.
Nu este nimic în afară pe care avem nevoie să-l dobândim deoarece tot ceea ce căutăm, dorim sau sperăm să avem este deja prezent în fiecare din noi, fără excepţie.

Uneori uităm acest lucru. Apoi simţim ca şi cum toată frumuseţea, toată forţa de viaţă, toată căldura noastră ne-a părăsit. Nu ne mai simţim acasă cu noi înșine.

Pentru a deveni din nou centrați, pentru a permite satisfacţiei să existe în vieţile noastre, pentru a putea să ne hrănim pe noi înșine, avem nevoie de curajul de a merge în noi direcţii.

În munca aceasta pe care o facem împreună, ne recuperăm sentimentele negate şi le reintegrăm în viața noastră. Făcând asta vom construi o bază solidă de liniște și ușurință pentru a face faţa dificultăţilor vieţii.
Astfel devenim plini de bucurie şi recunoaștere în relaţiile noastre și vom avea experiența unei abilități crescute pentru dragoste.

Vom creea un spaţiu pentru frumusețe și pentru ceva care este mult mai mare decât noi înşine.
În acest proces ne reconectăm cu curajul nostru: curajul de care avem nevoie să venim din nou acasă şi să fim profund relaxaţi şi încrezători în fiinţa noastră, în existenţa noastră sau în felul în care suntem.

 
De peste 30 de ani am avut privilegiul de a îndruma oamenii în căutarea lor către ei înşişi. Mă bucură profund să am posibilitatea de a-i ajuta să-și redescopere strălucirea lor, frumuseţea şi viziunea lor.
Iubesc să fac ceea ce fac!
 
                                                                                                            Claus Koska
 
 
Claus este autorul carți "Te iubesc...mai departe ce facem?", publicată de curând în România.
Această carte este disponibilă în magazinul Good Company:
 
Claus scrie cu umor și înțelepciune despre perioada care urmează etapei de îndrăgostire și care uneori poartă cu sine deja germenele eșecului, pentru că îndrăgostiții nu știu cum să gestioneze problemele și dificultățile care apar inevitabil.
 
 
 
 
(click pe poza pentru detalii)
 
 

Pentru a afla mai multe despre Claus, puteţi accesa site-ul http://www.clauskostka.de/
 
 
Programul seminariilor lui Claus Kostka în România - 2015
 
 
 
 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×