0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Regina Sara Ryan


REGINA SARA RYAN
este scriitoare, editor, consilier în domeniile de Teologie şi Psihologie de la Colegiul Prescott, Arizona şi conduce seminarii în SUA, Canada şi Europa. Munca ei este apreciată prin faptul că aduce în prim plan, în toate conferinţele pe care le susţine, importanţa rolului pe care-l joacă femeile în trezirea spirituală a umanităţii.

Are un respect profund pentru practicile spirituale ce relevă frumuseţea, compasiunea, devotamentul, iubirea, gratitudinea, liniştea şi învăţătura autentică. A studiat contemplarea şi misticismul timp de peste treizeci şi cinci de ani. După ce a plecat de la mănăstire, unde a trăit în calitate de călugăriţă romano-catolică în anii 1960 şi la începutul anilor ’70, Regina a început să exploreze alte tradiţii religioase.

Este inspirată în special de vieţile marilor femei din Hinduism, Iudaism, Budism, Creştinism şi Sufism care au trăit o viaţă înfloritoare datorită dedicării lor c
ătre Dumnezeu şi practicilor spirituale. Cartea ei, The Woman Awake, reia povestea a douăzeci şi patru dintre aceste remarcabile femei.

In 1984 işi întâlneşte maestrul spiritual, pe învăţătorul Baul Lee Lozowick şi de atunci işi urmează cu devoţiune calea, prin care aduce contemplaţia în viaţa de zi cu zi. In prezent locuieşte cu soţul ei in Arizona, USA.

Regina conduce seminarii şi retreat-uri pe teme de aprofundare a tradiţiilor spirituale, sănătate holistică, relaţii de cuplu şi autocunoaştere şi este autoare a numeroase cărţi, printre care: “Breastfeeding: “Your Priceless Gift to Your Baby and Yourself”, “We Like to Move: Exercise is Fun”, “Simply Well, Choices for Healthy Life”, “The Woman Awake: Feminine Wisdom for Spiritual Life” (povestea a 24 de femei remarcabile ce şi-au dedicat viaţa trezirii spirituale) şi “Praying Dangerously: Radical Reliance on God”. 

Ca şi consultant de wellness, este co-autor (cu John W. Travis, MD), al cărţii deja clasice "Wellness Book", un standard de educaţie pentru sănătatea holistică, prima ediţie fiind publicată în 1980. Ca un susţinător al sănătăţii organice, Regina Ryan este de mult timp un avocat al alăptării ca fiind cel mai sănătos şi natural mijloc de hrănire al copiilor. Munca lui Ryan în spiritualitatea are rădăcinile în cei mai mult de treizeci de ani de studiu, contemplare şi misticism. În 1995 ea a întalnit în sudul Indiei un sfânt, Yogi Ramsuratkumar şi a petrecut cinci săptămâni la ashramul său în Tiruvannamalai. 
Inspirată de prima ei vizită în România (martie 2009), când a susţinut un seminar la Bucureşti şi a vizitat câteva mănăstiri din Moldova, Regina a publicat cartea “Igniting the Inner Life”, în care vorbeşte despre ce înseamnă să ai curajul de a porni în pelerinaj către tine însuţi şi cum poţi să te deschizi cu adevărat către iubire, cunoaştere, autoapreciere şi iertare.
 


 

Pentru a afla mai multe despre Regina, puteţi accesa site-ul ei personal  http://www.reginasararyan.com/

 
“Cum ar fi dacă viaţa mea ar fi regândită ca un pelerinaj? Cum ar fi dacă aş alege în mod deliberat, să imi revizuiesc necesitătile pentru a trăi mai simplu, cu mai puţine poveri? Cum ar fi dacă mi-aş alege compania de călatorie dintre cei care ştiu că m-ar menţine trează şi alertă din cauza spiritului lor înalt şi a dedicării lor?

Cum ar fi dacă mi-aş onora tovaraşii de drum 
pentru că sunt dintre cei care au ales să ţină acest drum chiar dacă, pe alocuri, se mai împiedica sau nu, sau chiar dacă priveliştea nu este întotdeauna pe gustul lor?

Cum ar fi dacă aş merge oriunde, la aprozar sau la sfântul Graal,
 cu aceeaşi atenţie către paşii pe care îi fac şi cântand numele lui D-zeu pe drum? Cum ar fi dacă aş considera tot ceea ce mi se întamplă pe acest drum ca fiind un potenţial dar, graţie, miracol şi antrenament către o inimă mai frageda?”  Cum ar fi ! 
 
Regina Sara Ryan , din cartea “Igniting the Inner Life”

 

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×