0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Regina Sara Ryan

REGINA SARA RYAN este scriitoare, editor, consilier în domeniile de Teologie și Psihologie de la Colegiul Prescott, Arizona și conduce seminarii în SUA, Canada și Europa. Munca ei este apreciată prin faptul că aduce în prim plan, în toate conferințele pe care le susține, importanța rolului pe care-l joacă femeile în trezirea spirituală a umanității.

Are un respect profund pentru practicile spirituale ce relevă frumusețea, compasiunea, devotamentul, iubirea, gratitudinea, liniștea și învățătura autentică. A studiat contemplarea și misticismul timp de peste treizeci și cinci de ani. După ce a plecat de la mănăstire, unde a trăit în calitate de călugăriță romano-catolică în anii 1960 și la începutul anilor ’70, Regina a început să exploreze alte tradiții religioase.

Este inspirată în special de viețile marilor femei din Hinduism, Iudaism, Budism, Creștinism și Sufism care au trăit o viață înfloritoare datorită dedicării lor c
ătre Dumnezeu și practicilor spirituale. Cartea ei, The Woman Awake, reia povestea a douăzeci și patru dintre aceste remarcabile femei.

In 1984 iși întâlnește maestrul spiritual, pe învățătorul Baul Lee Lozowick și de atunci iși urmează cu devoțiune calea, prin care aduce contemplația în viața de zi cu zi. In prezent locuiește cu soțul ei in Arizona, USA.

Regina conduce seminarii și retreat-uri pe teme de aprofundare a tradițiilor spirituale, sănătate holistică, relații de cuplu și autocunoaștere și este autoare a numeroase cărți, printre care: “Breastfeeding: “Your Priceless Gift to Your Baby and Yourself”, “We Like to Move: Exercise is Fun”, “Simply Well, Choices for Healthy Life”, “The Woman Awake: Feminine Wisdom for Spiritual Life” (povestea a 24 de femei remarcabile ce și-au dedicat viața trezirii spirituale) și “Praying Dangerously: Radical Reliance on God”. 

Ca și consultant de wellness, este co-autor (cu John W. Travis, MD), al cărții deja clasice "Wellness Book", un standard de educație pentru sănătatea holistică, prima ediție fiind publicată în 1980. Ca un susținător al sănătății organice, Regina Ryan este de mult timp un avocat al alăptării ca fiind cel mai sănătos și natural mijloc de hrănire al copiilor. Munca lui Ryan în spiritualitatea are rădăcinile în cei mai mult de treizeci de ani de studiu, contemplare și misticism. În 1995 ea a întalnit în sudul Indiei un sfânt, Yogi Ramsuratkumar și a petrecut cinci săptămâni la ashramul său în Tiruvannamalai. 

 Inspirată de prima ei vizită în România (martie 2009), când a susținut un seminar la București și a vizitat câteva mănăstiri din Moldova, Regina a publicat cartea “Igniting the Inner Life”, în care vorbește despre ce înseamnă să ai curajul de a porni în pelerinaj către tine însuți și cum poți să te deschizi cu adevărat către iubire, cunoaștere, autoapreciere și iertare.
 

 

 
“Cum ar fi dacă viața mea ar fi regândită ca un pelerinaj? Cum ar fi dacă aș alege în mod deliberat, să imi revizuiesc necesitătile pentru a trăi mai simplu, cu mai puține poveri? Cum ar fi dacă mi-aș alege compania de călatorie dintre cei care știu că m-ar menține trează și alertă din cauza spiritului lor înalt și a dedicării lor?

Cum ar fi dacă mi-aș onora tovarașii de drum 
pentru că sunt dintre cei care au ales să țină acest drum chiar dacă, pe alocuri, se mai împiedica sau nu, sau chiar dacă priveliștea nu este întotdeauna pe gustul lor?

Cum ar fi dacă aș merge oriunde, la aprozar sau la sfântul Graal,
 cu aceeași atenție către pașii pe care îi fac și cântand numele lui D-zeu pe drum? Cum ar fi dacă aș considera tot ceea ce mi se întamplă pe acest drum ca fiind un potențial dar, grație, miracol și antrenament către o inimă mai frageda? Cum ar fi!”
 
Regina Sara Ryan , din cartea “Igniting the Inner Life”

 

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


×