0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Despre constelații familiale


Seminarul Constelația Familiei este creat pentru persoane sau cupluri care doresc să-și rezolve probleme de viață
importante și care caută o bază liberă pentru evoluția existenței lor.  Participanții vor avea experiențe revelatoare și vor primi soluții profunde legate de natura bolilor, a problemelor personale și a relațiilor între generații.

Fiecare dintre noi trăiește într-un sistem familial. Acest sistem este format din diverși oameni: partenerii de cuplu, copiii, părinții si toate celelalte generații dinainte care ne dau moștenirea culturală individuală.
O mare parte din suferința noastră este legată în mod direct de evenimentele petrecute în trecutul familiilor noastre și de acțiunile străbunilor noștri. Este important să vedem că familia e un sistem care are nevoie de echilibru și iubire pentru a înflori, exact ca și natura.
 

Atunci când ordinea dragostei într-o familie este întreruptă, generațiile care urmează suferă și pot deveni prizoniere într-un  destin care nu este în realitate al lor și care îi oprește din a-și urma adevărata lor viață. Ne putem afla în această situație fără să vedem acest lucru și fără să înțelegem că repetăm destinul altor membri din familia noastră.

Atât timp cât nu ne vom regăsi pe noi înșine și "propria noastră viață", nu vom reuși să ne dezvoltăm către întregul nostru potențial într-un mod satisfăcător, nu vom trăi în armonie cu sufletul nostru și nu vom avea liniște interioară. Seminarul “Constelația Familiei“ ne oferă posibilitatea de a ne opri din cercul nesfârșit al acțiunilor pe care le repetăm, deși știm că nu ar trebui să o facem.

Beneficiile seminarului:

Seminariile atelier “Constelația Familiei“ se adresează celor care doresc să aducă mai multă armonie și echilibru în viața lor, astfel:
      - să rezolve neînțelegeri, blocaje din familie, din cuplu sau din alte relații;
      - să oprească ciclul înstrăinării, abuzului, violenței și altor disfuncționalități din familie;
      - să lucreze cu dificultăți legate de creșterea copiilor sau situații de familie dureroase (divorț,
     
părinte unic, pierdere de sarcină, infertilitate, avort, adopție/custodie);
      - să descopere motivele de suferință fizică și emoțională și să înceapă procesul de vindecare
      (ex. migrene, astm, dezordini alimentare, depresii, fobii, atacuri de panică, tendințe de

      sinucidere, droguri, abuz de alcool);
      - să lucreze asupra conflictelor profesionale existente în viața lor;
      - să-și găsească echilibrul în situații limită, boli grave sau moarte;
      - să-și găsească locul lor potrivit în viață;

Cum se desfășoară seminarul:

În acest seminar fiecare participant care va dori să lucreze asupra familiei sale va fi întrebat care este dorința inimii sale. Nu avem nevoie de multe informații. Terapeutul va pune câteva întrebări biografice, despre părinți, bunici, parteneri sau situații, în funcție de ceea ce a ales participantul să lucreze. Apoi participantul va alege alte persoane din seminar pentru a reprezenta diverși membri ai familiei sale. El/ea îi va poziționa intuitiv în spațiu. Odată ce sunt poziționați ei încep să se conecteze cu 'câmpul universal' și vor acționa ca și cum energetic ei cunosc persoanele care le reprezintă. Dacă unii reprezentanți nu se vor simți bine în pozițiile lor, aceasta poate fi o indicație că sistemul nu este armonios.

Terapeutul va repoziționa în spațiu încet, cu mare grijă și cu respect reprezentanții membrilor familiei până când o soluție va fi găsită. În acest caz o soluție înseamnă că toți membrii se vor simți la locul lor și relaxați. Întregul grup va avea experiența acestei soluții ca fiind ceva impresionant și transformator. Unele expresii verbale arhetipale și actiuni vor fi propuse de terapeut pentru a sprijini ca procesul de reconciliere să se întâmple. Acesta este momentul când sufletul începe să danseze și să cânte din nou.

Când armonia este readusă în sistemul familial, experiența profundă este ca atunci când spui din toata inima: ”Așa este bine pentru mine!”.

Studiile făcute de-a lungul timpului în astfel de seminarii desfășurate în toată lumea au arătat o posibilitate uimitoare, care ar trebui atent studiată: dragostea urmează aceleași legi indiferent de cultura în care te-ai născut, europeană, asiatică, islamică sau africană.

Aceste evenimente se adresează de asemenea și terapeuților, psihologilor, asistenților sociali, doctorilor, celor care profesează în domeniul sănătății, care vor avea ocazia să-și dezvolte actul profesional prin această metodă eficientă.

 


Pentru a afla mai multe despre Claus puteți citi pagina dedicată acestuia.

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×