0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Despre 'Respirația Profundă a Sufletului'

Transformare şi vindecare prin puterea respiraţiei

Sistemul de vindecare bazat pe respirație dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practică continuă, este conceput pentru a te aduce faţă în faţă cu toate evenimentele din trecut care ți-au dezechilibrat viaţa din cursul ei firesc şi cu toate condiționările pe care le-ai dobândit în urma acestor evenimente, contiționări care ți-au dezechlibrat și mai mult viața. Acestă metodă este un mod de a lucra cu tine însuți care se bazează pe: terapia primară, re-naștere (rebirthing), respiraţie intuitivă, re-parenting, meditaţie şi procese kinestezice.
 
În timpul călătoriei de-a lungul vieții ne găsim uneori blocați înlăuntrul nostru. Nimic nu pare să ne ajute și ne simțim în capcana unui cerc vicios de autoînvinuire și emoții blocate. Relațiile cu oamenii pe care îi iubim nu ne mai satisfac, avem probleme cu copiii noștri, munca la serviciu a devenit nepotrivită și începem să avem probleme de sănătate precum migrene, dureri de spate, ulcer și altele de acest fel. În acest stadiu al vieții noastre simțim că soarele s-a ascuns de noi.

 

Aceste seminarii îţi vor da posibilitatea unică de a re-experimenta ceva ce nu a mers bine în trecutul tău având în acelaşi timp abilitatea şi forţa unei persoane mature. Acest lucru înseamnă că retrăieşti ceva ce ţi-a afectat echilibrul, care a fost dureros, dezagreabil, necerut şi cu sprijinul atent al lui Claus vei fi capabil acum să dai o nouă rezolvare acelui lucru. Astfel, vei fi capabil să schimbi sau să corectezi decizii nesănătoase legate de viaţa ta care te chinuie de multă vreme (ex. : “nimeni nu mă iubeşte”; “nu merit asta”; “nu am nici un drept să fiu aici”; “nu am voie să cer nimic” şi aşa mai departe). Acum când deja ai luat o nouă decizie, (ex. : “pot fi iubit aşa cum sunt”) întoarce-te la viaţa ta de zi cu zi şi vei fi surprins de ce se va întâmpla acolo!

Îmbrăţişând puterea tehnicilor de vindecare prin respiraţie începi să-ţi deschizi sistemul energetic intern ceea ce îţi sporeşte percepţia spirituală şi poţi avea experienţe subtile foarte profunde. De exemplu, poţi experimenta conectarea la îngerul tău păzitor sau te poţi simţi complet conectat la toţi cei prezenţi în cameră încât vei putea să-ţi dai seama cine simte ceva anume fără să fie necesar contactul fizic sau vizual cu acea persoană.

Claus obişnuieşte să spună despre această practică: “Pe lângă lucrul cu Constelaţiile, Respirația Profundă a Sufletului este cea mai rapidă şi cea mai puternică tehnică de vindecare prin respiraţie pe care am experimentat-o vreodată. Sunt absolut sigur că te va ajuta să-ţi ușurezi viaţa încât ea să te împlinească şi să te facă să străluceşti şi mai mult. Dacă îţi doreşti să faci încă un pas către libertate şi transformare personală, nu lipsi de la acest workshop!”

Munca de vindecare prin respiraţie este concentrată exclusiv pe persoana ta (ceea ce e oarecum diferit de constelaţii când ne concentrăm pe întregul sistem de familie sau, cel puţin, pe părţi ale acestuia.) La workshopurile de respiraţie vei lucra tot timpul cu propriile tale "probleme" şi propriile tale întrebări. TU ca individ vei fi cauza și centrul întregului proces, iar emoțiile și sentimentele tale vor fi în prim plan.

"Acest seminar de respiraţie şi terapie corporală pe care îl ofer l-am dezvoltat în 30 de ani de studiu şi la baza lui stau lucrările unor oameni precum : Art Janov (terapie primară), H.v.d.Osten (psihoterapie corporală integrativă), Werner Erhard (lucru contextual), J.Schiff (terapie cathexis), Lee Lozowick (ghid spiritual) şi mulți alţii. Procesul meu personal ca părinte, soţ, prieten şi căutător al adevărului, a adăugat condimentele necesare.

Sunt onorat să pot aduce această muncă în România. Contextul final al acestei lucrări este crearea unei lumi care să funcționeze pentru toţi oamenii fără ca cineva să fie lăsat pe dinafară." Claus Kostka


Seminariile-atelier facilitate de Claus Kostka în România se desfășoară în două moduri:

- Un seminar mai lung de tipul Rezidențial de Respirația Profundă a Sufletului (retreat), desfășurat într-o zona retrasă, pitorească din România. Departe de zgomotul și stresul vieții cotidiene, timp de 4 zile, participanții vor lucra intens la procesul lor de vindecare și transformare prin procese de respirație, prin meditație și alte procese corporale integrative. Pe parcursul celor 4 zile, participanții vor atinge o profundă și adâncă sensibilitate în relația cu ei înșiși așa cum rareori avem posibilitatea să experimentăm acest lucru în viața noastră.  

- Un seminar mai scurt, numit Weekend de Respirația Profundă a Sufletului, desfășurat în București și care durează 2 zile și o searăSeminarul se adresează atât celor care participă pentru prima oară cât și celor care sunt familiarizați cu acest tip de terapie corporală și care doresc să-și reînprospăteze sau să-și continue munca lor de dezvoltare cu Claus Kostka. Celor care participă pentru prima oară la seminariile de respirație cu Claus, acest weekend le va oferi o introducere în lucrul cu vindecarea prin respirație și psihoterapia corporală integrativă aşa cum sunt ele dezvoltate de Claus Kostka.  Ei vor putea vedea ce înseamnă această muncă și cum conduce Claus procesele de respirație.
 

Pentru a afla mai multe despre Claus, puteţi citi in pagina dedicată acestuia.
 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×