0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Weekend-ul 2 - 4 noiembrie 2012 l-am petrecut cu Brinda Callahan, la seminarul “Granițe responsabile și sănătoase”. Am avut alături oameni cu adevărat interesați de creșterea conștientă a copiilor: părinți cu unul, doi, respectiv cinci copii, o bonă, un cuplu ce intenționează să aibă primul copil, o tânără ce asistă mămicile la naștere (doula), două proaspete mămici, o tânără însărcinată și câțiva tineri dornici să afle mai multe despre cum își pot crește mai bine copilul interior. 

 
 

Vineri 2 Noiembrie, între orele 19,00 - 21,00: PRELEGERE Publică ”Creșterea Conștientă a Copiilor”

Sâmbătă și Duminica 3 și 4 Noiembrie, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Granițe Responsabile și Sănătoase”
Un eveniment pentru părinți, bunici, educatori și toți cei implicați în creșterea copiilor, interesați de o abordare nouă, de relații autentice, pline de iubire, claritate, blândețe, respect reciproc și apreciere.

Vă prezentăm un interviu realizat cu BRINDA CALLAHAN -  ce va fi prezentă la București în perioada 2 – 4 noiembrie pentru seminarul ”Granițe Responsabile și Sănătoase” - despre ce înseamnă să fii părinte conștient, care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care le fac părinții și care sunt pașii de urmat pentru a avea o familie fericită.
 

 


Cumpară CARTEA ”Creșterea Conștientă a Copiilor” de Lee Lozowick
Traducere din lb. engleză: Irina Margareta Nistor
Pret: 50 ron


Andrei Vulpescu, jurnalist, cum a terminat de citit cartea ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, a fost inspirat să creioneze câteva idei despre impresiile lui personale și ne-a trimis o recenzie. Vă invităm să o citiți și voi.


Ludovic Săndulescu, psiholog de cuplu și familie, încântat și inspirat de cele citite în cartea ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, a avut amabilitatea să scrie o recenzie, pe care o împărtășim cu voi.


Un interviu despre creșterea conștientă a copiilor acordat de Claus Kostka revistei engleze de specialiate "Inspired Fatherhood". Claus răspunde cu deschidere și sinceritate unor întrebări importante despre ce implică "a fi un părinte conștient", folosindu-se de experiența sa ca tată a 4 copii și ca psihoterapeut cu 30 ani de experiență în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Cum putem să le oferim copiilor noștri mai mult decât am putut noi primi?


O carte intensă care îți schimbă viața, dedicată părinților și educatorilor care doresc să ofere o educație conștientă și adevărată copiilor lor și care caută să aducă mai multă prezență, bunătate, generozitate, sinceritate și compasiune în procesul de creștere a copiilor. Citește primele capitole AICI.


×