0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Daca nu vrem sa trecem pe langa noi insine si daca dorim ca viata noastra sa se implineasca in intreaga ei dimensiune, trebuie incetul cu incetul sa incepem sa invatam sa ne cunoastem, sa iesim din carapacea noastra, sa ne structuram. Ceea ce suntem cu adevarat si ceea ce suntem chemati sa fim, vocatia noastra, daca putem spune asa,  se clarifica in timp. 


Va invitam sa va alaturati proiectele noastre de traducere si publicare de carti, organizare de evenimente, meditatii, pelerinaje. Dupa inima, talent sau chemare.


In luna iunie 2013, Regina a sustinut un talk televizat la Ceainaria Open Heart din Brasov.
Intr-un decor special, deasupra Brasovului, gazdele noastre, Alina Focsa ( Open Heart) si Andreea Chiriac de la televiziunea TVS Brasov, au primit-o pe Regina si au oferit cadrul necesar acestei prezentari de exceptie.
 


Suntem bucuroși să împărtășim cu voi ultimul proiect de carte marca Good Company. Anul acesta am tradus și publicat „Observarea de sine”, o carte transformațională și prețioasă, considerată o contribuție unică la literatura învățăturii despre A Patra Cale. Ne-am dorit să facem această carte accesibilă publicului român din dragoste pentru oameni, învățătură și adevăr.  

“Cunoaște-te pe tine însuți” este o străveche învățătură despre trezirea spirituală. Observarea de sine e calea prin care ajungem la această cunoaștere.


Ne bucurăm și în acest an de prezența în România a Reginei Sara Ryan, pentru o serie de evenimente pe tema dezvoltării și transformării spirituale.
Anul acesta Regina ne propune un retreat de 4 zile. Joi 27 iunie Duminică 30 iunie: Pelerinaj Retreat pentru femei 5 Pasi pe Calea Pelerinajului de-o Viață al unei Femei, în prezența Reginei Sara Ryan, la Mănăstirea Suzana (comuna Măneciu, jud. Prahova, la 5 km. distanță de Cheia). Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câțiva pași simpli care ne pot transforma călătoria prin viață de la o cursă inconștientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă și cu intenție.


Good Company împreuna cu Seeds for Happiness vă invită in weekendul 5-7 Octombrie la un eveniment inedit si exclusiv in Romania despre Zen  cu 3 invitați remarcabili din Franța din linia Maestrului Taisen Deshimaru, discipoli ai Maestrului Phillipe Coupe.


Vă invităm să citiți impresiile participanților dupa seminar-ul "Real Wisdom for Real People Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite” care a avut loc in weekend-ul  3 – 5 august 2012 la Centrul Seeds for Happiness.


O scrisoare primită de la prietenul nostru Claus Kostka despre ce înseamnă pentru el o comunitate. Mesajul și intenția articolului este de a oferi deschidere și viziune despre comunitate ca sanctuar și spațiu de transformare, unde putem deveni vulnerabili, unde putem fi noi înșine și crea apropiere reală și sinceră cu ceilalți. 


Ești mulțumit de lumea în care trăiești sau ți-ar plăcea ca lucrurile să stea altfel? Lumea ideală după care toți tânjim, poate deveni realitate. Pentru unii este deja, iar noi ceilalți suntem bucuroși că avem ocazia să învățăm de la ei cum putem avea relații conștiente cu sine, cu ceilalți, cu lumea. Ne dorim ca ceilalți să-și asume responsabilitatea față de noi și mediul în care trăiesc, dar știm ce înseamnă asta cu adevărat? Schimbarea începe cu tine. Ascultă-ți adevăratul sine!


Marți 5 Iunie, Regina a fost invitată în emisiunea Jurnal Cultural de pe TVR Cultural unde  a vorbit în direct despre vizitele ei în România și despre 3 din cărțile ei. Aici puteți urmări un fragment din această emisiune.
Deasemenea Regina a putut fi auzită și duminica 10 iulie, la radio Guerilla, unde a fost invitată la emisiunea Irinei Margareta Nistor 'Vocea Filmelor', între orele 11-12. http://www.radioguerrilla.ro/podcast


O povestire cu tâlc ce ne inspiră recomandată de Claus, despre cum nimic nu e întâmplător și totul se întâmplă cu un scop pe care noi nu îl putem înțelege oricând. Această scurtă poveste, plină de înțelepciune ne arată că există o parte subtilă a existenței, că totul face parte dintr-un plan perfect. 
Unui muncitor care lucra din greu covoare i s-a furat o oaie. Când vecinii săi au aflat ce s-a întamplat, au venit și au adresat o mulțime de blesteme și cuvinte rele despre hoț. Păgubitul doar și-a văzut de lucrul său ...
 


A ne ruga periculos înseamnă să ne expunem de bunăvoie la înlăturarea iluziilor noastre și la dezmembrarea rosturilor vieții noastre mult prea galante și controlate. Înseamnă să ne aruncăm deliberat în arenă. Înseamnă să punem deoparte amorțeala minții astfel încât foamea noastră de adevăr să poată crește. Înseamnă să renunțăm la liniștea minții noastre deoarece liniștea pe care am atins-o, a fost una falsă. Rugăciunea e periculoasă, pentru că ea deznoadă totul.


Regina Sara Ryan se va afla în România în perioada 31 mai - 11 iunie 2012 pentru un pelerinaj la mănăstirile din Dobrogea și va fi alături de noi într-o serie de evenimente printre care amintim de cele două zile de seminarii în București: ”Roagă-te primejdios” și ”Invitație către Aici și Acum”. Regina ne vizitează de câțiva ani și este un prieten spiritual de la care putem învăța  și cu care putem împărtăși cele mai adânci intenții și viziuni spirituale ale vieții noastre.


×