0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Parenting, A sacred Task

 • Autor: Karuna Fedorschak
  Editura: Hohm Press
  Anul aparitiei: 2003
  ISBN: 1-890772-30-5
  Nr. de pagini: 160
  Format: 140 x 215 mm
  Limba :
  In stoc
  buc. Cumpară
  60.00 Ron

  Dacă ești părinte, atunci cunoști sentimentul că există unele lucruri pe care le-ai fi putut face mai bine. Dacă urmează să fii părinte, atunci există sentimentul de a-ți dori să faci pentru copilul tău tot ce poți mai bine. Cartea "Parenting, A Sacred Task" întâmpină ambele perspective.

  Karuna Fedorschak știe ceea ce știu toți părinții: nu există formule pentru părinți, care să funcționeze în orice situație. Cartea ei prezinta lucrurile de bază care apar în cele mai bune relații părinte - copil, incluzând: umorul, respectul, granițele si atingerile fizice. Nu trebuie sa fii un super părinte pentru a aplica aceste lucruri de bază. Karuna nu știa nici măcar cum să facă o clatită când a început să fie mamă.

  "Cel mai esențial ingredient în a trata rolul de părinte ca fiind sacru," spune ea, "este ințentia de a da copiilor ceea ce este mai bun din ceea ce ești tu, pentru ca ei să poată să fie cei mai buni din ceea ce ei sunt."

  Karuna Fedorschak scrie în dreptul profesiei ei: 'Mama'. Este căsătorită și are doi copii cu vîrste de 12 si 8 ani. A studiat budismul si o tradiție spirituală indiană timp de 25 de ani.

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×