0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk
Poți să ne contactezi aici .

Despre oameni este totul aici.

Toată lumea a învăţat ceea ce ştie de la cineva. Fie că este vorba de o carte, de şcoală, seminar sau coaching, toată învăţătura ajunge la noi datorită muncii pe care alte persoane au depus-o. Tot ceea ce am primit, sursele dezvoltării noastre, au ajuns la noi datorită efortului făcut de alţi oameni, datorită dedicaţiei şi pasiunii lor pentru a oferi altora ceea ce știu. Când ne gândim la ceea ce vom învăţa în viitor şi la ceea ce am putea vindeca în noi, ce este important sunt oamenii cu care ne vom petrece timpul şi cu care vom lucra.

Noi credem că atunci când vine vorba despre dezvoltarea noastră, mult este despre oamenii în compania cărora ne petrecem timpul. Există o veche zicală românească care spune așa: „Spune-mi cu cine te însoţești ca să-ţi spun cine ești”. Calitatea înţelepciunii pe care o dobândim ne vine de la profesorii, mentorii şi formatorii noștri, de la oamenii care ne inspiră pe parcursul vieţii. De aceea ne este important în ce fel de „companie” ne petrecem viaţa și este relevant să fim în „companie bună”.

Uneori întâlnim doar odată o persoană, un trainer, terapeut sau profesor care ne oferă exact „cheia” porivită de care avem nevoie pentru a duce viaţa noastră la următorul nivel de dezvoltare. Mai târziu, începem să admirăm munca acelei persoane şi recunoaştem contribuţia adusă vieţii noastre. Acest fel de admiraţie şi recunoaştere este motivaţia noastră pentru a crea „Good Company”: un spaţiu care încurajează și hrănește dorinţa oamenilor pentru învăţătură, vindecare şi dezvoltare în moduri în care nu ar putea-o face singuri.

Se pare că atunci când nu împărtăşim viaţa noastră în compania oamenilor care ne hrăneasc autentic umanitatea şi spiritualitatea noastră, ne uscăm pur şi simplu. Prezenţa anumitor persoane ne oferă energia şi inspiraţia de care avem nevoie să creștem şi să fim împliniţi. Uneori dorim noi compania lor şi alteori ei sunt cei care caută prezenţa noastră.

Trăim timpuri când comunicarea este instantanee şi călătoriile se fac rapid. A ne programa viaţa pentru un an întreg este ceva obișnuit acum. Astăzi este posibil să călătorim în multe locuri din lume şi să întâlnim trainerii, terapeuţii sau profesorii pe care îi vrem. Dar nu mulţi avem timpul şi banii necesari pentru a ne permite astfel de călătorii. În decursul timpului am călătorit şi am întâlnit persoane speciale cu care am iubit să lucrăm și să fim împreună. După aceea ne-am dorit să continuăm a învăţa de la ei şi să împărtăşim valoarea companiei lor cu prietenii noştri.Pe unii dintre ei i-am invitat să vină în România ca să-și desfășoare aici munca lor și mulţi au spus DA.

Așa a început grupul Good Company. Aceasta este viziunea noastră: să sprijinim profesioniști recunoscuţi pe plan internaţional, traineri, terapeuţi, scriitori, profesori să vină în România pentru a conduce activitatea lor aici. Aceștia sunt oamenii care ne inspiră prin cine sunt ei și ceea ce fac pentru alţii. Dorim să vă oferim posibilitatea de ai cunoaște și de a beneficia de abilităţile lor. Vă invităm să împărtăşim cu toţii împreună o singură și foarte „bună companie”.

Despre oameni ce învață de la oameni este totul aici la Good Company.

×