0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Real Wisdom for Real People

 • Real Wisdom for Real People

  CREȘTEREA CONȘTIENTĂ A COPIILOR și RELAȚII ÎMPLINITE

  Vineri 3 august, între orele 19,00 - 21,00: LANSAREA CĂRȚII ”Creșterea Conștientă a Copiilor” și prezentarea seminarului din weekend. Cunoscută și folosită de părinți din toată lumea, cartea a fost tradusă în franceză, germană, rusă, japoneză, cehă, maghiară și olandeză, iar acum poate fi citită și în limba română. Ea poate fi achiziționată în ziua lansării la Centrul Seeds for Happiness și pe site-ul www.goodcompany.ro

  Sâmbătă și Duminica 4, 5 August, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite”. Un seminar de integrare a principiilor spirituale în viața obișnuită, care se adresează părinților, profesorilor, persoanelor care au grijă de copii și adolescenți, studenților, celor care sunt sau nu într-o relație, practicanților aflați pe o cale spirituală (orice cale spirituală), oricui dorește să se înțeleagă pe sine și copilăria sa și care vrea să trăiască într-adevăr ca un adult matur.

   

   

       • Ce înseamnă a fi un adult conștient... sau un părinte conștient?
       • Cum putem construi și întări legăturile de dragoste și încredere cu copiii noștri și cu ceilalți care sunt prezenți în viața noastră?
       • Onestitatea în comunicare funcționează cu adevărat? ... cu copiii noștri, cu membrii familiei, prietenii și cu noi înșine?
       • Care este rolul jocului, expresiei emoțiilor și gestionării energiei în devzoltarea unor copii sănătoși și a unor adulți sănătoși?
       • Cum creăm granițe rezonabile și un spațiu în care iubirea reprezintă adevărata bază de la care relaționăm cu ceilalți?
       • Cum putem oferi spațiu, siguranță și sanctuar copiilor noștri și membrilor familiei noastre, astfel încât fiecare să poată fi el însuși?
       • Care este rolul bunicilor în creșterea conștientă a copiilor, ca implicare integrală în educația lor?

   

  Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom primi răspuns în cadrul acestui seminar, de la patru femei ce și-au dedicat întreaga viață pentru a trăi în adevăr și în armonie cu sine, cu ceilalți și lumea înconjurătoare.

  Mirabai Lodro, Rose Volckhausen, Mary Young și Sharana Lhaksham sunt de peste 20 de ani pe calea spirituală a Baulilor din Vest, sub directa îndrumare a lui Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiior”. Prin tot ceea ce au făcut și continuă să facă, ele sunt un exemplu extraordinar de înţelepciune, compasiune, generozitate și iubire. Au crescut copii, acum sunt bunici, sunt sfătuitoare ale părinților din comunitatea în care trăiesc și a prietenilor lor care-și cresc copiii singuri, sunt scriitoare și susțin anual conferințe și seminarii în întreaga lume despre cum se pot integra principiile unei vieți sănătoase, conștiente, în acord cu viața spirituală a fiecăruia, în toate aspectele vieții de zi cu zi. 

  În prezent, ele locuiesc în comunitatea spirituală Hohm Sahaj Mandir din Arizona SUA, creată de Lee Lozowick în 1975 și sunt responsabile pentru conservarea și comunicarea învățăturii maestrului lor în întreaga lume.

  Pentru mai multe detalii despre Lee Lozowick click aici.

   

   

  Mărturii:

  Crește-te conștient pe tine însuți, iar inocența și înțelepciunea naturală interioară devin cea mai satisfăcătoare ființă umană!” - Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiilor

  “Cum să fii un părinte conştient (conscious parenting) înseamnă pentru mine foarte mult, pentru că văd în asta singura posibilitate a unei lumi bune pentru copiii noştri." - Claus Kostka, psihoterapeut

  ”Educația parentală conștientă presupune sa fii în stare sa înțelegi copiii, să fii treaz în fiecare clipă și să ai prezență suficientă pentru a putea oferi ceea ce este cu adevărat necesar. Lee Lozowick împărtășește soluții practice pentru toate aceste trei condiții, extrase din experiența sa directă, din candoarea sa și din dedicarea totală către copii, precum și  accentuarea ideii despre creșterea copiilor, ca fiind o cale de transformare personală”.- Rahima Baldwin Dancy, autoarea cărții ”You Are Your Child’s First Teacher”/”Tu ești primul mentor al propriului copil”

  ”Răspunderea pe care o simţi când te afli în prezenţa copiilor, fie în calitate de profesor sau părinte, fie pur şi simplu ca prieten sau partener, este practic răspunderea pe care ţi-o asumi faţă de viitorul omenirii. Modelele pe care le oferim copiilor, felul cum îi tratăm şi cum îi educăm ca părinţi e mai mult decât important, este absolut vital pentru sănătatea lor mentală, emoţională şi fizică, pentru binele lor şi al planetei înseşi (şi chiar mai departe, pe măsură ce se dezvoltă tehnologia călătoriilor spaţiale şi al explorărilor extraterestre). Copiii cresc şi devin adulţi pe de-a-ntregul numai trăind alături de adulţi maturi, nu prin înfierarea unor principii morale în căpşoarele lor de către nişte inconştienţi ipocriţi care teoretic le vor binele. Copiii sunt ca nişte bureţi, ei pot şi chiar absorb tot ceea ce văd, aud şi simt, nu doar din comportamentul principalelor modele iniţiale de viaţă, ci şi de la cunoştinţele întâmplătoare. Ceea ce ei absorb va influenţa felul în care se vor dezvolta, ceea ce la rândul său va avea efecte asupra lumii în general, efecte pe care nici măcar nu ni le putem imagina. Relaţia cuiva în raport cu copiii are un impact pe mai multe nivele subtile ale existenţei. Creșterea conștientă a copiilor este prin urmare nu numai legată de binele unui individ, ci mai de grabă de prezentul şi viitorul bunăstării întregii societăţii.” - Lee Lozowick, autorul cărții ”Creșterea Conștientă a Copiilor

 • Vineri 3 august, între orele 19,00 - 21,00: LANSAREA CĂRȚII ”Creșterea Conștientă a Copiilor” și prezentarea seminarului din weekend. Cartea poate fi achiziționată în ziua lansării la Centrul Seeds for Happiness și pe site-ul www.goodcompany.ro

  Sâmbătă și Duminica 4, 5 August, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite”. Un seminar de integrare a principiilor spirituale în viața obișnuită, care se adresează părinților, profesorilor, persoanelor care au grijă de copii și adolescenți, studenților, celor care sunt sau nu într-o relație, practicanților aflați pe o cale spirituală (orice cale spirituală), oricui dorește să se înțeleagă pe sine și copilăria sa și care vrea să trăiască într-adevăr ca un adult matur.

  Ești mulțumit de lumea în care trăiești sau ți-ar plăcea ca lucrurile să stea altfel? Lumea ideală după care toți tânjim, poate deveni realitate. Pentru unii este deja, iar noi ceilalți suntem bucuroși că avem ocazia să învățăm de la ei cum putem avea relații conștiente cu sine, cu ceilalți, cu lumea. Ne dorim ca ceilalți să-și asume responsabilitatea față de noi și mediul în care trăiesc, dar știm ce înseamnă asta cu adevărat? Schimbarea începe cu tine. Ascultă-ți adevăratul sine!

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  03 august 2012 - 05 august 2012

  Pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la acest seminar, vă punem la dispoziție mai multe variante de preț. Generozitatea voastră, la orice nivel alegeți să o exprimați, ne ajută să organizăm acest seminar.

  În funcție de posibilitățile pe care le aveți în prezent, vă rugăm să alegeți una dintre variantele de preț de mai jos.

  Vineri 3 august, între orele 19,00 - 21,00:
  50 ron - Sponsor
  25 ron  - Invitat
  10 ron - Bursier
    0 ron - Voluntar

  Sâmbătă și Duminică 4 – 5 august 2012, între orele 10,00 – 17,00:
  450 ron - Sponsor
  280 ron  - Invitat
  200 ron - Bursier
    90 ron - Student
   50 ron - Voluntar


  Seminarul este susținut în lb. engleză și beneficiază de traducere în lb. romană.

  Vă recomandăm ținută lejeră și să aveți la voi caiet și pix. De asemenea, pentru că în sală nu se intră cu căni, va sugerăm să aveți la voi o sticlă cu apă sau cană cu capac (în care vă puteți pune apă sau ceai).
  Pe parcursul seminarului vor exista pauze scurte de cafea în care se oferă ceai, dulciuri, fructe. Pauza de prânz va fi în intervalul 13:00 - 14:30.
  Vă rugăm sa respectați orele de începere a seminarului.

  Pentru detalii suplimentare referitoare la acest seminar, te rugăm să ne contactezi prin formularul de mai jos sau pe mail. Participarea se face numai cu inscriere prealabila! Locuri limitate!

  Persoana de contact: Claudia Damoc
  claudia.damoc@goodcompany.ro
  0721.269590

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness
  Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti
  Zona Parc Carol - Autogara Filaret

  Mijloace de transport in comun:
      - Tramvaiul 7, pe ruta Piata Unirii - Progresu
     -  Autobuz 232, pe ruta Piata Unirii - Piata Sudului - Bd. Alex Obregia

   

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×