0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Relația dintre Părinți

 • În cadrul seriei ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, ce a debutat odată cu lansarea cărții cu același nume editată de Good Company în 2012, vă învităm luni 24 septembrie, ora 19:00, la Centrul Seeds for Happiness pentru prelegerea publică ”Relația dintre părinți”, susținută de Claus Kostka.

   

  Relația pe care o ai cu partenerul tău de viață, pornește de la relația pe care o ai cu tine însuți și se reflectă neîndoios în relația pe care o ai cu copilul sau copiii tăi. Cum probabil știi deja, este nevoie de efort, atenție și perseverență pentru a avea relații armonioase. A fi părinte este o slujbă care te solicită din toate punctele de vedere și este foarte util, să nu spunem vital, să înțelegi dinamica ce stă în spatele pornirilor și acțiunilor tale, pentru a avea relații apropiate, oneste, deschise ce vor rezista timpului și vor aduce mai multă iubire pe acest pamânt.

   

  Claus Kostka este psihoterapeut cu experiență internațională  de peste 30 de ani, cunoscut și în Romania pentru lucrul cu diverse metode precum psihoterapia corporală, Constelații Sistemice (Constelații Familiale), terapie de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Este licențiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de Constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România. Este născut în 1955 în Germania, este căsătorit și are 4 copii.

   

  Claus Kostka este autorul cărții ”I Love You… So What Now?/Te iubesc… mai departe ce facem?”, ce poate fi achiziționată atât de pe site-ul www.goodcompany.ro cât și în cadrul întalnirilor Good Company de la Centrul Seeds for Happiness. 


  ”Pentru crearea unei culturi transformative, a fi un părinte conștient este la fel de important cum este aerul pentru respirație și este singura șansă pe care o avem de a preveni decăderea acestei planete într-un tărâm de iad. Pe de altă parte ar trebui s-o facem măcar de dragul copiilor noștri, pentru râsul lor, pentru fericirea și pacea lor sufletească. Avem șansa unică de a transcende tiparele ignoranței și ale cruzimii și să creem ceva cu adevărat uman pentru contextul nostru vestic.” – Claus Kostka, extras din interviul acordat revistei "Inspired Fatherhood" pe tema educației conștiente a copiilor

   

  Când vine vorba despre dezvoltarea noastră, mult este despre oamenii în compania cărora ne petrecem timpul. Există o veche zicală românească, care spune așa: „Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”. Calitatea înțelepciunii pe care o dobândim ne vine de la profesorii, mentorii și formatorii noștri, de la oamenii care ne inspiră pe parcursul vieții. De aceea ne este important în ce fel de „companie” ne petrecem viața și este relevant să fim în „companie bună”.

  Uneori întâlnim doar o dată o persoană, un trainer, terapeut sau profesor care ne oferă exact „cheia” porivită de care avem nevoie pentru a duce viața noastră la următorul nivel de dezvoltare. Mai târziu, începem să admirăm munca acelei persoane și recunoaștem contribuția adusă vieții noastre. Acest fel de admirație și recunoaștere este motivația noastră pentru a crea „Good Company”: un spațiu care încurajează și hrănește dorința oamenilor pentru învățătură, vindecare și dezvoltare în moduri în care nu ar putea-o face singuri.

  Despre oameni ce învață de la oameni, este totul aici la Întâlnirile Good Company!

   

   

 • În cadrul seriei ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, ce a debutat odată cu lansarea cărții cu același nume editată de Good Company în 2012, vă învităm la prelegerea ”Relația dintre Părinți”, susținută de Claus Kostka.

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  24 septembrie 2012 - 24 septembrie 2012

  Intrarea este liberă, însă donațiile sunt întotdeauna binevenite și apreciate.

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness
  Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti
  Zona Parc Carol - Autogara Filaret

  Mijloace de transport in comun:
      - Tramvaiul 7, pe ruta Piata Unirii - Progresu
     -  Autobuz 232, pe ruta Piata Unirii - Piata Sudului - Bd. Alex Obregia

   

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×