0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Granițe Responsabile și Sănătoase

 • Granițe Responsabile și Sănătoase cu Brinda Callahan

   

  Vineri 2 noiembrie, între orele 19,00 - 21,00: PRELEGERE Publică ”Creșterea Conștientă a Copiilor”
   
  Sâmbătă și Duminica 3 și 4 Noiembrie, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Granițe Responsabile și Sănătoase”
   
  Oferim cadou mai multe exemplare din cartea "Creșterea Conștientă a Copiilor" de Lee Lozowick ! Caștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorț din rândul participanților la prelegerea de vineri.
   

  Ca și părinți, facem tot ce putem pentru copiii noștri. Un copil asimilează inconștient practicile educaționale ale părinților sau educatorilor săi. Unele îi sunt de ajutor în dezvoltarea sa ulterioară, altele mai puțin. Este nevoie să cunoaștem bine modul în care am fost noi părinții educați, pentru a nu transmite mai departe obiceiuri care pot fi în detrimentul copiilor noștri. Având o perspectivă mai largă asupra educației, putem aduce în relația cu copiii noștri o abordare nouă, cu rezultate imediate, eficiente. Pe termen lung, acest lucru pune bazele unei relații autentice dintre părinți și copii, caracterizate prin: respect reciproc, bucurie, iubire, claritate si apreciere.

     Câteva aspecte importante  ce vor fi discutate în cadrul seminarului:
  • Cum am fost noi educați și ce transmitem mai departe copiilor noștri?
  • Ce model oferim copilului nostru?
  • De ce au nevoie copiii de granițe? Când și cum le trasăm?
  • Cum ne educăm copiii, fără să-i agresăm fizic, psihic sau emoțional?
  • Cum putem proteja inocența copilului nostru, stima sa de sine și bunătatea sa intrinsecă?
  • Ce facem cu celelalte relații ale noastre, când copilul nostru are nevoie de atâta atenție?
  • Cum facem față emoțiilor copiilor noștri?
  • Ce e de făcut cand copiii se ceartă între ei?
  • Cum acordăm atenție copilului nostru în această epocă a vitezei și lipsei de timp?
  • Ce e cel mai important să-i învățăm pe copiii noștri? O nouă viziune pentru ”cei șapte ani de-acasă”.


  ”Cei interesați de o educare conștientă a copilului încearcă să-și crească copiii radical diferit, pentru a crea o cultură a frumuseții, a bucuriei, încântării, iubirii, blândeții, amabilității și compasiunii, care toate duc la o profundă încredere în sine, la o fericire firească și la o dorință manifestă de a intra în viață și de a-i trăi experiențele cu interes și iscusință.” – Lee Lozowick

   

  BRINDA CALLAHAN s-a născut în USA, iar în prezent locuiește în Franța. Are două fiice și un nepot. Ține seminarii despre creșterea conștientă a copiilor și este consilier parental de peste 30 de ani. După ce a călătorit în Asia și zona Pacificului de Sud, a început să se implice activ în susținerea nașterii naturale, alăptării la sân și educării copiilor acasă (homeschooling). Când a devenit ea însăși mamă, a aflat cu adevărat responsabilitatea pe care o au părinții în educarea copiilor și a început sa caute soluții la modul clasic de educație.

  După ce a colaborat cu câteva școli alternative, printre care școala Montessori Steiner, a înființat împreună cu mai multe familii Sonoma County Homeschoolers, care are ca scop principal educarea copiilor acasă și sprijinirea celor ce învață în sistemul de învățământ public. Locuiește în această comunitate de 25 de ani, unde predă copiilor Aikido. Îi place arta și să gătească, iar în modul ei de predare aduce creativitate și o intenție puternică de a contribui la îmbunătățirea metodelor de educare a copiilor, pentru ca aceștia să ajungă ființe umane fericite, sănătoase, încrezătoare și de succes.

   

   

   

  În cadrul evenimentului, vor fi disponibile la vanzare cărțile, cd-urile si dvd-urile de pe site, inclusiv cartea recent lansată ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, a autorului Lee Lozowick.

   

   

   

   

  Parteneri:

          

 • Vineri 2 Noiembrie, între orele 19,00 - 21,00: PRELEGERE Publică ”Creșterea Conștientă a Copiilor”

  Sâmbătă și Duminica 3 și 4 Noiembrie, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Granițe Responsabile și Sănătoase”
  Un eveniment pentru părinți, bunici, educatori și toți cei implicați în creșterea copiilor, interesați de o abordare nouă, de relații autentice, pline de iubire, claritate, blândețe, respect reciproc și apreciere.
  Oferim cadou mai multe exemplare din cartea "Creșterea Conștientă a Copiilor" de Lee Lozowick ! Câștigatorii vor fi aleși prin tragere la sorți din rândul participanților la prelegerea de vineri.

   

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  02 noiembrie 2012 - 04 noiembrie 2012

  Pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la acest seminar, vă punem la dispoziție mai multe variante de preț. Generozitatea voastră, la orice nivel alegeți să o exprimați, ne ajută să organizăm acest seminar.

  În funcție de posibilitățile pe care le aveți în prezent, vă rugăm să alegeți pentru weekend una dintre variantele de preț de mai jos.

  Vineri 2 noiembrie, între orele 19,00 - 21,00:
  25 ron

  Sâmbătă și Duminică 3 – 4 noiembrie 2012, între orele 10,00 – 17,00:
  280 ron  - Invitat
  200 ron - Bursier
   90 ron - Student
   50 ron - Voluntar

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness
  Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti
  Zona Parc Carol - Autogara Filaret

  Mijloace de transport in comun:
      - Tramvaiul 7, pe ruta Piata Unirii - Progresu
     -  Autobuz 232, pe ruta Piata Unirii - Piata Sudului - Bd. Alex Obregia

   

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

 • Testimoniale

  Trebuie să fii logat ca să poți scrie un testimonial.

  Mi-a plăcut foarte mult! Multumiri !

  M. a scris la 08 noiembrie 2012


  Un curs minunat, plin de căldură! Ca mamă de 5 copii, am aflat multe lucruri pe care le-am aplicat și eu din instinct și am primit confirmarea că am făcut bine. De multe ori asistenta pediatră mă învăța lucruri pe care eu nu le puteam aplica. Făceam exact altceva. Mă întrebam de ce. Acum am aflat că eu făceam ceea ce instinctul matern îmi vorbea și că felul în care mi-am crescut copiii a fost bun. Am învățat foarte multe lucruri din exercițiul în grup. Am învățat multe despre comunicare. Mi-am lămurit anumite probleme pe care le aveam pe suflet și nu găseam persoana potrivită cu care să le discut. Acum mă simt mult mai bine. Îți mulțumesc Brinda! Mulțumesc organizatorilor! Doamne-ajută să aplic și să obțin îmbunătățiri în viața mea, a copiilor și a celor legați de mine.

  Ana a scris la 08 noiembrie 2012


  Foarte interesant si folositor ! Felicitari !

  P.N. a scris la 08 noiembrie 2012


  Pentru mine seminarul a fost ca o călătorie în interior și mi-a adus elemente și din perspectiva părinților. Aceste elemente mă ajută să-i înțeleg mai bine pe părinții mei. Mulțumesc!

  Ramona a scris la 08 noiembrie 2012


  Întâlnirea cu Brinda a fost unul din acele momente despre care simți că le vei prețui și păstra în suflet toată viața. Nu numai că are răspunsurile pe care le cauți, dar îți dă încredere că poți găsi acle raspunsuri în tine. Trnasmite bucuria și fără așteptări nerealiste. Simt că a deschis o ușă pentru mine și îmi doresc să continui să merg pe drumul care se vede.

  Adriana a scris la 08 noiembrie 2012


  O atmosferă caldă, primitoare și plină de înțelepciune. După prima zi de curs copiii mei au simțit că sunt ”diferită”, că sunt mai luminoasă și mai ”draguță” cu ei. Brinda este un excelent trainer și te ajută să înțelegi relațiile dintre părinți și copii dintr-o perspectivă de autenticitate, din perspectiva iubirii și înțelegerii, dar mai ales a încrederii în capacitatea noastră ca părinți și în capacitatea copiilor noștri.

  Brândușa a scris la 08 noiembrie 2012


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×