0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Rezidențial 'Respirația Profundă a Sufletului' iunie

 • Despre 'Respirația Profundă a Sufletului'

  Transformare și vindecare prin puterea respirației

  Sistemul de vindecare bazat pe respirație dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practică continuă, este conceput pentru a te aduce față în față cu toate evenimentele din trecut care ți-au dezechilibrat viața din cursul ei firesc și cu toate condiționările pe care le-ai dobândit în urma acestor evenimente, contiționări care ți-au dezechlibrat și mai mult viața. Acestă metodă este un mod de a lucra cu tine însuți care se bazează pe: terapia primară, re-naștere (rebirthing), respirație intuitivă, re-parenting, meditație și procese kinestezice.
   
  În timpul călătoriei de-a lungul vieții ne găsim uneori blocați înlăuntrul nostru. Nimic nu pare să ne ajute și ne simțim în capcana unui cerc vicios de autoînvinuire și emoții blocate. Relațiile cu oamenii pe care îi iubim nu ne mai satisfac, avem probleme cu copiii noștri, munca la serviciu a devenit nepotrivită și începem să avem probleme de sănătate precum migrene, dureri de spate, ulcer și altele de acest fel. În acest stadiu al vieții noastre simțim că soarele s-a ascuns de noi.

   

  Aceste seminarii îți vor da posibilitatea unică de a re-experimenta ceva ce nu a mers bine în trecutul tău având în același timp abilitatea și forța unei persoane mature. Acest lucru înseamnă că retrăiești ceva ce ți-a afectat echilibrul, care a fost dureros, dezagreabil, necerut și cu sprijinul atent al lui Claus vei fi capabil acum să dai o nouă rezolvare acelui lucru. Astfel, vei fi capabil să schimbi sau să corectezi decizii nesănătoase legate de viața ta care te chinuie de multă vreme (ex. : “nimeni nu mă iubește”; “nu merit asta”; “nu am nici un drept să fiu aici”; “nu am voie să cer nimic” și așa mai departe). Acum când deja ai luat o nouă decizie, (ex. : “pot fi iubit așa cum sunt”) întoarce-te la viața ta de zi cu zi și vei fi surprins de ce se va întâmpla acolo!

  Îmbrățișând puterea tehnicilor de vindecare prin respirație începi să-ți deschizi sistemul energetic intern ceea ce îți sporește percepția spirituală și poți avea experiențe subtile foarte profunde. De exemplu, poți experimenta conectarea la îngerul tău păzitor sau te poți simți complet conectat la toți cei prezenți în cameră încât vei putea să-ți dai seama cine simte ceva anume fără să fie necesar contactul fizic sau vizual cu acea persoană.

  Claus obișnuiește să spună despre această practică: “Pe lângă lucrul cu Constelațiile, Respirația Profundă a Sufletului este cea mai rapidă și cea mai puternică tehnică de vindecare prin respirație pe care am experimentat-o vreodată. Sunt absolut sigur că te va ajuta să-ți ușurezi viața încât ea să te împlinească și să te facă să strălucești și mai mult. Dacă îți dorești să faci încă un pas către libertate și transformare personală, nu lipsi de la acest workshop!”

  Munca de vindecare prin respirație este concentrată exclusiv pe persoana ta (ceea ce e oarecum diferit de constelații când ne concentrăm pe întregul sistem de familie sau, cel puțin, pe părți ale acestuia.) La workshopurile de respirație vei lucra tot timpul cu propriile tale "probleme" și propriile tale întrebări. TU ca individ vei fi cauza și centrul întregului proces, iar emoțiile și sentimentele tale vor fi în prim plan.

  "Acest seminar de respirație și terapie corporală pe care îl ofer l-am dezvoltat în 30 de ani de studiu și la baza lui stau lucrările unor oameni precum : Art Janov (terapie primară), H.v.d.Osten (psihoterapie corporală integrativă), Werner Erhard (lucru contextual), J.Schiff (terapie cathexis), Lee Lozowick (ghid spiritual) și mulți alții. Procesul meu personal ca părinte, soț, prieten și căutător al adevărului, a adăugat condimentele necesare.

  Sunt onorat să pot aduce această muncă în România. Contextul final al acestei lucrări este crearea unei lumi care să funcționeze pentru toți oamenii fără ca cineva să fie lăsat pe dinafară." Claus Kostka


  Seminariile-atelier facilitate de Claus Kostka în România se desfășoară în două moduri:

  - Un seminar mai lung de tipul Rezidențial de Respirația Profundă a Sufletului (retreat), desfășurat într-o zona retrasă, pitorească din România. Departe de zgomotul și stresul vieții cotidiene, timp de 4 zile, participanții vor lucra intens la procesul lor de vindecare și transformare prin procese de respirație, prin meditație și alte procese corporale integrative. Pe parcursul celor 4 zile, participanții vor atinge o profundă și adâncă sensibilitate în relația cu ei înșiși așa cum rareori avem posibilitatea să experimentăm acest lucru în viața noastră.  

  - Un seminar mai scurt, numit Weekend de Respirația Profundă a Sufletului, desfășurat în București și care durează 2 zile și o searăSeminarul se adresează atât celor care participă pentru prima oară cât și celor care sunt familiarizați cu acest tip de terapie corporală și care doresc să-și reînprospăteze sau să-și continue munca lor de dezvoltare cu Claus Kostka. Celor care participă pentru prima oară la seminariile de respirație cu Claus, acest weekend le va oferi o introducere în lucrul cu vindecarea prin respirație și psihoterapia corporală integrativă așa cum sunt ele dezvoltate de Claus Kostka.  Ei vor putea vedea ce înseamnă această muncă și cum conduce Claus procesele de respirație.
   

  Pentru a afla mai multe despre Claus, puteți citi in pagina dedicată acestuia.
   

 • Rezidențialul de respirație este seminarul de respirație și terapie corporală de tip "retreat" de 4 zile, organizat de Claus Kostka în România. Rezidențialul cu participare internațională se desfășoară într-o zonă retrasă, pitorească. Departe de zgomotul și stresul vieții cotidiene, acum participanții vor avea mai mult timp pentru ei înșiși și vor putea lucra mai adânc pentru procesul lor de vindecare și trasformare prin procesele de respirație, meditație și alte procese corporale integrative.

  Când și cât costa?

  Înregistrare


  25 iunie 2016 - 29 iunie 2016

  Costul seminarului: 1.850lei.

  Programul seminarului: sambata 25 iunie - miercuri 29 iunie

  Ora de începere este sambata de la 14:00 și ora de sfârșit  este miercuri la 14:00. Detaliile despre plecare le vom anunța ulterior pe e-mail iar întoarcerea se face după prânzul din ultima zi de duminică. Prezența participanților este necesară pe toată durata seminarului.

  Seminarul este deschis participării internaționale, ținut în limba engleză și tradus în limba română. Sunt bineveniți participanți vorbitori de română sau engleză. Comunicarea se poate desfășura în ambele limbi. Persoanele care vin din străinătate pot fi sprijiniți de organizatori în planificarea călătoriei lor (transport, cazare, informații).

  Rezervarea locului la seminar se face odată cu plata avansului de 500 Ron.
  Avansul este nereturnabil dacă decizia de a nu mai participa la seminar o comunici organizatorului cu mai puțin de 30 zile înaintea seminarului. Avansul se transferă la următorul eveniment similar dacă neparticiparea la seminar este anunțată cu cel puțin 15 zile înaintea începerii seminarului sau dacă neparticiparea este cauzată de circumstanțe fortuite. Dacă intenția de a nu mai participa este comunicată cu mai puțin de 15 zile înaintea seminarului, nu putem garanta că locul tău în seminar poate fi ocupat de o altă persoană, așadar nu mai putem garanta că avansul tău poate fi transferat la un alt eveniment.

  Cazarea se face în camera single sau double, în funcție de disponibilitate.

  Participanții care fac parte din aceiași familie (soț-soție sau părinte-copil) pot primi suplimentar o reducere de 10%. Dacă doriți să beneficiați de această reducere vă rugăm să menționați acest lucru la înscrierea în seminar.
  Rezervați-vă locul din timp, seminarul este limitat la 18 participanți!    

  Mai jos te poți înregistra online. Vei primi prin e-mail mai multe detalii despre participare.
  Dacă nu mai sunt locuri disponibile și dorești să participi la acest seminar, te poți inscrie pe lista de așteptare. În măsura în care apar locuri disponibile datorită renunțării altor participanți, te vom contacta telefonic pentru a-ți comunica posibilitatea participării. Înscrierea pe lista de așteptare nu oferă o garanție că vei putea avea un loc rezervat la seminar dar iți oferă prioritate în cazul în care apar locuri disponibile.

  Organizator: Oana Ionescu  / 0722 923 811
  Prin acest formular o poți contacta pe Oana pentru detalii. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
   

  Unde?


  Cabana Dianthus - Zarnesti, Plaiul Foii

  Situată într-un peisaj de basm, intro zona pitoreasca si retrasa, cabana Diantuhs este perfectă pentru acest proces de vindecare si este pusa in intregime la dispozitia participantilor; a fost rezervata exclusiv in acest scop.

  http://www.cabanadianthus.ro

   

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

 • Testimoniale

  Trebuie să fii logat ca să poți scrie un testimonial.

  O experienta unica, profunda, de descoperire de sine si cunoastere de sine. Sunt recunoscator lui Claus pentru lucrul pe care il face cu si pentru noi.

  R, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Seminarul de Respiratia sufletului este pentru mine o experienta intensa si revelatoare, o calatorie inapoi „acasa”. In corp, aici si acum. Multumesc . Claus creaza un spatiu safe si benefic pentru acest tip de munca/lucru cu sine.

  A a scris la 22 noiembrie 2013


  A fost un weekend care a durat mai mult decat celelalte, parca a trecut foarte mult timp de cand a inceput aceasta „aventura” vineri seara. Stiam din participarea anterioara la un weekend similar cat de intens este si cat de „puternice” sunt trairile pe care le elibereaza, motiv pentru care am intrat destul de anxioasa in lucrul propriu-zis.
  Totul a fost insa perfect, va trabui sa invat sa am mai multa incredere in inteligenta minunata a sinelui meu inconstient (sau poate supraconstient), pentru ca nu m-am confruntat cu nimic destabilizator – eu traversand in acest moment o perioada de fragilitate sporita. In rest, mult profesionalism, multa dedicatie, multa experienta in lucrul cu oamenii, taote in persoana unui terapeut cu vocatie, minunat – Claus Kostka. Multumesc!

  I, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Este uimitor sa afli cate energii sunt in noi. Descoperi faptul ca noi nu suntem doar carne si os, ci multa, foarte multa energie. Din pacate nu suntem educati sa o constientizam si apoi sa o utilizam. Energia noastra, energia celor din jurul nostru, energia Pamantului, energia Universului. La scoala invatam matematica, fizica, chimie si multe alte materii din care pe unele le utilizam, pe altele le uitam instantaneu. De ce nu invatam si despre energie? Crestem, ajungem cu eforturi imense „oameni mari” si caram cu noi atata povara, atat de multa suferinta! De ce? Fiindca nimeni nu ne invata cum sa scapam de ea.
  Sa fii liber!
  Sa faci ceea ce sufletul tau te indeamna!
  Sa iubesti!
  Sa daruiesti iubire!
  Sa primesti iubire!
  Oare de ce aceste lucruri sunt atat de greu de infaptuit? Atat de greu de gasit? Atat de greu de inteles?
  Oare eu voi putea vreodata sa imi inteleg energiile?
  Klaus mi-a oferit un inceput, mi-a oferit o cale!

  P, Inginer a scris la 22 noiembrie 2013


  Pace, liniste, relaxare ... extrem de multe lacrimi, mult mai multe decat mi-am inchipuit. Am avut sentimentul ca sunt in bratele cuiva care stie ce am nevoie, stie cum sa ma imbratiseze ... din priviri, din zambet, din ganduri si nu neaparat in bratele fizice.
  Explicatii clare, simple, profesionale care te fac sa intelegi ca poti avea increderea ca stie Claus ce face cu fiecare.
  Abia am inceput sa sap si am vazut ca miezul fierbinte e adanc, poate asa cum si nucleul pamantului e foarte adanc, dar tine pamantul laolalta si-i da totusi energie de acolo din profunzime.
  Senzatia cu care plec e ca „mai vreau” ... si mai vreau multe, desi nu stiu inca exact ce, dar am incredera ca voi descoperi ce-mi trebuie

  M, medic a scris la 22 noiembrie 2013


  A fost o experienta uimitoare. Nu ma asteptam sa traiesc aceste experiente. Mi-am constientizat nevoia de a refuza si de a spune cand ma doare ceva. Mai mult decat atat m-am deschis sper a privi dragostea sotului, a mamei, a tatalui si a surorii mele. Sunt pregatita sa simt!!!
  Iti multumesc Claus si le multumesc si participantilor la seminar.

  C, profesoara a scris la 22 noiembrie 2013


  Fiecare seminar ma ajuta nu numai sa ma descopar, ci sa ma si construiesc. Si totul se intampla cu foarte multa blandete.

  O, jurist a scris la 22 noiembrie 2013


  La finele primului seminar de „respiratii” am simtit ca am ajuns – sub „bagheta” lui Claus in zone ale sufletului meu pe care in cel mai bun caz le-am banuit, dar in care nu am ajuns cu adevarat.

  C, Inginer a scris la 22 noiembrie 2013


  Prin participarea la acest seminar mi-am continuat procesul de transformare personala si mi-am gasit posibilitatea in timpul acestui weekend de a fiu eu cu mine, de a descoperi lucruri si a veni in contact cu parti pe care nu le pot accesa de altfel intr-un alt mod. O oportunitate de a afla care imi sunt piedicile sau franele si de a ma putea elibera de lucruri care ma opresc sa fiu eu.
  Ii multumesc lui Claus si astept cu emotie urmatoarea intalnire.

  B, medic a scris la 22 noiembrie 2013


  M-a impresionat sedinta de atingeri. Am primit foarte multa compasiune, caldura si energie.

  L, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Metoda „Respiratia sufletului” utilizata de Claus, este cea mai eficienta terapie incercata de mine. Fara o pregatire prealabila dupa un seminar cu Claus, obtin multe rezultate benefice pentru mine, intr-un timp scurt, dar care tin o durata indelungata.
  Cu fiecare seminar realizez noi pasi si progrese spre cunoasterea de sine. Multumesc Claus pentru ajutorul tau. Cu profunda recunostinta.

  B, Sociolog a scris la 22 noiembrie 2013


  Experiente inedite, regasirea de sine; am stat cu mine mult, cu bucurie, am avut acces de cateva ori la fiinta din mine, care se numeste „dragoste”.
  Iau cu mine cateva exercitii care sa ma sprijine sa ma regasesc. Multumesc !!!

  C, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Experien?a vie?ii mele de pân? acum! Pe scurt: m-am sim?it atât de vie! Sunt foarte recunosc?toare.
  M-am deschis în fa?a lumii, lui DUMNEZEU, Iubirii; nici m?car nu puteam cuprinde cu mintea a?a profunzime!
  Cu sufletul spun Mii de mul?umiri lui Claus, admir implicarea, devotamentul, d?ruirea cu care ne ghideaz? în aceast? „c?l?torie înspre interior”. Absolut de excep?ie aceast? s?pt?mân?! EXIST, TRÄ‚IESC , IUBESC, RESPIR!!! SIMT VIAÅ¢A! Sunt fericit??????!!!
  P.S: acum simt ?i ?tiu mai mult decât „ ce se vede” :)

  A., Manager a scris la 12 iulie 2013


  Un proces de vindecare frumos. O cale dificil? ?i dur? înapoi c?tre adev?rata mea frumuse?e, c?tre sufletul ?i trupul meu.
  O lec?ie frumoas? ?i umilitoare (la început) despre UMILINŢĂ, COMPASIUNE, IUBIRE, ADEVÄ‚R, FRUMUSEÅ¢E. A fost plin de autenticitate, integritate, responsabilitate ?i leg?turi umane.
  M-am eliberat. Sunt liber? s? str?lucesc!
  VÄ‚ IUBESC PE TOÅ¢I!

  X. a scris la 12 iulie 2013


  Exist? oare un loc unde te po?i g?si? Åži dac? da, cum poate fi g?sit? M? voi pierde pe drum? Nu am harta. Oare ?tie cineva drumul? Poate fi împ?rt??it?
  Totul începe de la speran?a de a împ?rt??i care vine din exterior ?i spune: “Întinde-te pe saltea, simte-?i corpul, descoper? care p?r?i sunt reci ?i tensionate, ?i care p?r?i sunt calde ?i relaxate.”
  Pentru mine calea a pornit din afar? spre în?untru. Aici c?utarea mea a g?sit un r?spuns. R?spunsul a fost c? am motive s? m? iubesc. Åži acesta este un izvor bun pentru crea?ie, cu grija necesar?.

  E., psiholog a scris la 12 iulie 2013


  Am venit la acest Seminar de Respira?ie f?r? un ?el anume (sau poate cu prea multe :)) ?i cu mult? speran?? ?i încredere c? voi g?si o cale spre vindecare.
  Când l-am întâlnit pe Claus prima dat? (la Constela?ii) am fost sigur? c? am g?sit ghidul perfect pe calea mea de vindecare c?tre o via?? mai bun?. Dup? acest seminar mi-am dat seama c? nu ?tiam nimic despre îndemânarea lui Claus! Seminarul de Respira?ie a fost o experien?? miraculoas? ?i revelatoare. Am trecut de “faza de impresii” acum ?i v?d o cunoa?tere adânc?, grij?, compasiune ?i excelen?? în a conduce acest tip de terapie. Întotdeauna m-am sim?it în siguran??, pe calea potrivit? pentru mine.
  Acest seminar a fost o experien?? transformatoare, de descoperire, una pe care nu o voi uita niciodat?, ?i un nou început pentru mine, ca fiin?? uman? unic?. Mi-am atins scopul cel mai puternic, acela de a fi o mam? mai bun?!
  Mul?umesc, Claus! Î?i p?strez un loc adânc, recunosc?tor ?i iubitor în inima mea!

  B., Sociolog a scris la 12 iulie 2013


  O combina?ie inspirat? de tehnici care înfrâng barierele ?i deschid por?ile celor mai intime col?uri ascunse ale sufletului meu. Nu voi mai pierde nici m?car o respira?ie, fie ea reziden?ial sau de weekend. Vreau s? am cât mai des ocazia s? desc?tu?ez for?ele ascunse în mine, s? le scot la lumina zilei ?i s? le privesc în ochi, s? ne cunoa?tem ?i s? ne împrietenim, s? ne poten??m reciproc, sau poate s? ne înfrunt?m… plec cu a?teptarea revenirii.

  R., Trainer comunicare relationala a scris la 12 iulie 2013


  Zilele acestea au fost relaxare, fluiditate, flexibilitate, tandre?e, compasiune, non-judecat?, bucurie, plâns de vindecare, zile bine meritate de mine!
  Mul?umesc c? sunt a?a cum sunt pentru mine ?i pentru oamenii din via?a mea!

  A. , medic a scris la 12 iulie 2013


  Aceste câteva zile mi-au redat vitalitatea, energia, pofta de via??, ?i m-au f?cut s? îmi reconsider întreaga existen??. Înainte de reziden?ial eram în?epenit?, deprimat?, obosit?, ?i aveam o mul?ime de întreb?ri. Nu îi l?s?m pe ceilal?i s? se apropie de mine, iar mie nu îmi d?deam voie s? simt emo?ii. Am descoperit c? am un corp inteligent ?i mult? creativitate. Am descoperit c? în jurul meu exist? oameni cu acelea?i întreb?ri ca ?i mine ?i i-am acceptat par?ial (e un progres!). Mi-am f?cut prieteni ?i m-am distrat cum nu am mai f?cut-o din copil?rie. Se lucreaz? intens, este profund, dar merit? fiecare secund?.

  M., liber profesionist a scris la 12 iulie 2013


  Reziden?ialul de Respira?ie a fost o perioad? intens?, cu multe emo?ii eliberate ?i r?ni ale corpului emo?ional vindecate. Am dep??it multe bariere artificial create, am experimentat multe senza?ii noi, tr?iri intense ?i mult? armonie. Finalul a creat o conexiune intens? cu to?i cei din jur, o leg?tur? de neuitat a sufletelor.
  Mul?umesc! :)

  C., Project Manager IT a scris la 12 iulie 2013


  Ca de obicei, nu prea ?tiu cum s? încep, dar îmi fac curaj ?i am s? încerc s? a?tern câteva cuvinte.
  Am ajuns la Pârâul Rece dup? ce am avut câteva zile de îndoieli dac? s? vin sau nu. Pân? la urm? am sosit, f?r? a?tept?ri, f?r? subiecte la care s? lucrez, doar am ajuns. Åži nu regret nici o clip? petrecut? aici.
  Cred c? cel mai potrivit mod în care a? putea transmite ce s-a întâmplat cu mine este s? v? rog s? va imagina?i c? intra?i într-o înc?pere întunecat?, ?i singurul obiect din aceast? înc?pere este o oglind?, întunecat? ?i ea la rândul ei. Ce a reu?it Claus în aceste zile a fost s? aprind? lumina în înc?pere ?i apoi s? dea jos câteva din peliculele de pe oglind?, pân? am început s? m? v?d. E drept c? înc? nu suficient de clar, dar e un început, ?i sunt convins c? voi reu?i s? mai cur?? din zgura depus? pe oglind?, acum c? am v?zut c? se poate ?i, mai important, c? mi-a pl?cut ce am v?zut în oglind?.
  Mul?umesc din tot sufletul.

  C., Inginer a scris la 12 iulie 2013


  De trei ani de zile fac terapia “respira?ia sufletului” ?i tot de atâta timp vindec, rând pe rând, r?ni adânci ale sufletului ?i ale trupului. F?r? aceast? munc? nu a? fi aflat niciodat? cât de adânci sunt aceste r?ni din copil?rie. F?r? aceast? munc? via?a mea ar fi fost un calvar. F?r? aceast? munc? nu a? fi aflat niciodat? ce suflet frumos ?i cald sunt. F?r? aceast? munc? nu a? fi aflat niciodat? cât de multe pot realiza în via?? cu tact, cu bucurie, cu blânde?e, cu lini?te, calm ?i tandre?e.
  Pentru toat? via?a mea recunosc?toare lui Claus.

  C., maseur a scris la 12 iulie 2013


  Dup? acest reziden?ial m? simt mai apropiat? de mine îns?mi. Încep s? m? cunosc. Încep s? îmi permit s? simt. Încep s? tr?iesc numai în clipa de fa??. M? bucur de momentul în care scriu aceste rânduri pentru c? asta e tot ceea ce am în acest moment. Recomand aceast? experien?? oricui dore?te s? se cunoasc? pe sine însu?i, oricui dore?te s? se lase absorbit de zona necunoscut?. Odat? ce te arunci în acea zon? pe care nu o po?i controla, vei fi uimit de ce se ascunde dup?.
  O experien?? pe care o recomand cu încredere celor care vor s? se redescopere.

  D., communication advisor a scris la 12 iulie 2013


  Î?i mul?umesc, Claus, c? m? ?ii de mân? în timp ce îmi caut sufletul! Datorit? ?ie ?tiu c? nu voi fi niciodat? singur? (lonely), chiar ?i când sunt singur? (alone). Sunt atât de recunosc?toare c? te-am întâlnit ?i c? am ocazia s? înv?? ce înseamn? gentile?ea (poate a?a o s? înv?? s? o aplic ?i pe mine)!
  Anul acesta nu-mi mai promit nimic la plecare, nu-mi mai fac nici un plan, pur ?i simplu iau cu mine darul minunat al vie?ii.
  Înc? ?in minte ce mi-ai zis printre primele d??i când ne-am întâlnit: Fericirea e o c?l?torie, nu o destina?ie. (O voi face s? fie a mea!) Nu în?elegeam aceste cuvinte de curând. Acum le simt.
  Ca de obicei, plec cu inima pu?in îndoit?, într-un col? pe care ?i-l las ?ie. A? vrea s? te fac mic ?i s? te bag într-un buzunar, s? te fur, dar n-a? putea s? fac asta lumii, care are atâta nevoie de ?ine! A?a c? iau cu mine zâmbetul t?u p?rintesc ?i a?tept cu ner?bdare s? ne revedem cu bine!
  Danke!

  N., coordonator media a scris la 12 iulie 2013


  Pentru mine seminarul a fost foarte complex, am lucrat cu trupul meu, am eliberat tensiune fizic?, am eliberat emo?ii ascunse 'sub covor' de mult? vreme. Am înv??at c? este ok s? fiu timid? ?i imperfect? ?i c? nu e nevoie s? m? for?ez s? fac nimic ce nu imi vine natural ?i asta a început deja s? dea roade.

  Claus a avut un rol mare în asta, are o intui?ie grozav?; ca nimeni altul a avut curajul ?i blânde?ea s? m? fac? s? în?eleg unde eram fals?. În timpul sesiunilor de respira?ie mi-a picat foarte bine prezen?a lui al?turi de mine, mi-a dat încredere s? 'scot tot'.

  A, Consultant management, Bucure?ti a scris la 03 iulie 2012


  Claus Kostka, terapeutul German care a sus?inut ?i facilitat workshopul de respira?ie e un tip extraordinar, are un sim? energetic ?i emo?ional incredibil. Se vede c? are mult? experien?? ?i cunoa?tere în domeniul ?sta. Claus e o combina?ie modern? ?i unic? de ?aman ?i psihoterapeut.

  Reziden?ialul de respira?ie a fost pentru mine o experien?? de o mare profunzime ?i cu un impact transforma?ional definitv în via?a mea. Via?a în sine ?i în?elesurile ei cap?t? o deschidere incredibil? dup? o astfel de experien??.

  R D, informatician, 40 ani, Bucuresti a scris la 01 iulie 2012


  Cu foarte mare greutate îmi pot g?si cuvintele care s? poat? exprima tr?irile ?i sentimentele care te cuprind atunci cand participi la aceaste sesiuni. A fost o ocazie unic? de a m? reg?si în totalitatea mea ?i în p?r?i din mine ?i în r?spunsurile pe care le-am dat celor din via?a mea. Cu siguran?? voi reveni ?i la alte sesiuni. Mul?umesc!

  P, Inginer, 38 ani, Bucuresti a scris la 30 iunie 2012


  Dintre toate seminariile pe care le-am parcurs, cel de respira?ie este cel mai greu de descris. Deoarece, atunci când descriem, inevitabil, apel?m la cuvinte (?i implicit la minte) … Acest seminar m-a ajutat s? trec dincolo de mintea ra?ional?, s? îmi simt cu adev?rat sufletul ?i s? m? simt întreag? cu tot corpul, cu inima, cu mintea, cu tot. Pentru mine, de fiecare dat? când particip, este o experien?? tulbur?toare, care m? ajut? s? ajung la mine, dincolo de iluziile ?i pove?tile în care deseori sunt prizonier?.

  Pentru mine Claus este un mentor. Admir la el combina?ia de for?? ?i compasiune pe care am întâlnit-o atât de rar. Într-o munc? atât de delicat?, Claus imi ofer? siguran?a ?i iubire, asta pentru ca el însu?i a parcus acest drum.

  R, Coach, Bucuresti a scris la 29 iunie 2012


Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×