0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Cum «Femininul» poate salva lumea

 • http://goodcompany.ro/ckfinder/userfiles/images/regina%20articol%20rug%20p.jpg

  O discuție despre cunoaștere de sine, iubire și iertare

  Reflecții deopotrivă pentru bărbați și femei despre puterea blândeții și nevoia acceptării de sine. Discuția din această seară este despre «Feminin» în general – și nu despre "femei" sau "o anumita femeie". Femininul despre care vom vorbi în seara aceasta este "principiul feminin din creație" - un principiu al cunoașterii, al tăriei, al bucuriei, cultivării, blîndeții, al trupului, al artei, iertării și al ocrotirii Vieții în toate formele ei.

  Femininul nu e limitat la femeia în sensul biologic, ci există în reprezentanții tuturor genurilor. Cu toate acestea, atât barbații cât și femeile din zilele noastre, nu au încredere, ci neaga sau chiar fac rău Femininului din ei insisi și din ceilalți.

  Femininul este ceea ce face iubirea posibilă. Fără "ea", cu toții respingem, ridiculizăm și suprimăm adevărata noastră natură printr-un materialism agresiv, prin nevoia de  a avea succes sacrificându-i pe ceilalți, și prin dependența de comfort imediat. Apoi ne întrebăm de ce nu ne privim pe noi și lumea din jurul nostru cu prietenie. Ne întrebăm de ce suntem mereu nesatisfăcuți. Ne întrebăm de ce oare nu se schimba "ceva".

  Vă invităm să veniți la întâlnirea cu Regina Sara Ryan pentru o discuție vie despre lucruri pe care cu toții le cunoaștem dar le uităm prea repede, cum ar fi cunoașterea de sine, iubirea și iertarea. Scopul nostru în seara asta este să ne lăsăm deoparte mecanismele interioare de apărare și să lăsăm Femininul din noi să ne atingă.

  Regina Sara Ryan este autoarea a mai multor cărți de succes despre sănătate și despre viața spirituală, incluzând The Wellness Workbook, The Woman Awake. (vezi http://www.reginasararyan.com/) Un oaspete frecvent în Romania, Regina a fost încântată să conducă aici seminarii și pelerinaje pentru femei și bărbați deopotrivă, pe teme importante cum ar fi bunătatea, generozitatea, compasiunea. Fostă călugăriță romano-catolică, Regina l-a întâlnit pe învățătorul ei, maestrul baul vestic Lee Lozowick, în 1984 și continuă să fie o practicantă în spiritul Iubirii, pe care acesta l-a numit  "...esența acestei căi, baza existenței însăși și elementul definitoriu al creației".

  Despre articole, seminarii și cărți ale Reginei Sara Ryan găsiți detalii pe pagina dedicată ei.

  Regina Sara Ryan va fi prezentă și la lansarea cărții Observarea de Sine, a cărui editor este, detalii aici și va conduce împreună cu Red Hawk și Chandrika Taylor seminarul despre Observarea de sine, detalii aici.

  În ultimul weekend din luna iunie va avea loc un pelerinaj cu Regina Sara Ryan organizat de Good Company. Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați pagina evenimentului.

  Pe data de 26 iunie 2013, Regina va fi prezentă la Ceainăria OPEN HEART din Brașov (Drumul Poienii, prima parcare Belvedere), pentru o prelegere pe aceeași temă. 

 • Reflecții deopotrivă pentru bărbați și femei despre puterea blândeții și nevoia acceptării de sine. Discuția din această seară este despre «Feminin» în general – și nu despre "femei" sau "o anumita femeie". Femininul despre care vom vorbi în seara aceasta este "principiul feminin din creație" - un principiu al cunoașterii, al tăriei, al bucuriei, cultivării, blîndeții, al trupului, al artei, iertării și al ocrotirii Vieții în toate formele ei. Femininul este ceea ce face iubirea posibilă. Fără "ea", cu toții respingem, ridiculizăm și suprimăm adevărata noastră natură printr-un materialism agresiv, prin nevoia de  a avea succes sacrificându-i pe ceilalți, și prin dependența de comfort imediat.

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  17 iunie 2013 - 17 iunie 2013

  Înregistrare la seara: Cum «Femininul» poate salva lumea

  Cost: Intrare liberă.
  Donațiile voastre sunt binevenite și apreciate!

  Donațiile vor fi folosite pentru intreținerea Centrului Seeds for Happiness care ne-a pus la dispoziție tot ce e necesar pentru această seară de excepție.

  Program: Luni 17 Iunie, orele 19:00 - 21:00

  Mai jos te poți înregistra online. Vei primi prin e-mail mai multe detalii despre participare.

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness

  Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, București
  Zona Parc Carol - Autogara Filaret
   
  Mijloace de transport in comun:
      - Tramvaiul 7, pe ruta Piata Unirii - Progresu

     -  Autobuz 232, pe ruta Piata Unirii - Piata Sudului - Bd. Alex Obregia

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×