0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Lansare de carte "Observarea de sine"

 • Observarea de sine: Trezirea conștiinței – Manual de utilizare


  Suntem bucuroși să împărtășim cu voi ultimul proiect de carte marca Good Company. Anul acesta am tradus și publicat „Observarea de sine”, o carte transformațională și prețioasă, considerată o contribuție unică la literatura învățăturii despre A Patra Cale. Ne-am dorit să facem această carte accesibilă publicului român din dragoste pentru oameni, învățătură și adevăr.

  “Cunoaște-te pe tine însuți” este o străveche învățătură despre trezirea spirituală. Observarea de sine e calea prin care ajungem la această cunoaștere.

  Câteodată te întâlnești cu o carte care te lasă atins până în maduva ființei tale, o carte care rescrie într-un fel și ceea ce mai citisei înainte să dai de ea. Astfel de cărți, după ce le termini începi să le recitești, le porți cu tine, te inspiră să scrii și tu, transformă felul în care vezi și întelegi lucruri importante din viața ta.  Observarea de sine este o astfel de carte. Autorul prezintă esența acestei învățături într-un mod unic: combinând analiza profundă cu instrucțiuni practice și cu poezii cu tâlc.
  Am căutat ca traducerea să fie cât mai aproape de sensul ediție originale care pe alocuri e criptic, lucru făcut intenționat pentru a încuraja cititorul la o reflecție personală asupra ideilor prezentate și nu a le prelua „nedigerate”, ca pe o obligație „spirituală”.

  Ne bucurăm de vizita în România a autorului cărții, Robert Moore, Ph.D. (a.k.a. Red Hawk). Red Hawk este un poet, scriitor și profesor universitar american. Good Company l-a invitat în Romania pentru a sărbători publicarea în România a cărții sale „Self Observation” și pentru a susține un seminar de weekend despre practica spirituală străveche a observării de sine.

  Lansarea cărții în prezența autorului va avea loc Joi 20 iunie la ora 18:30 la librăria Bastilia din Piața Romană. Red Hawk va vorbi despre dobândirea atenției interioare, ne va răspunde la întrebări și va oferi dedicații. Vă asteptăm cu drag.

  Puteți citi primele 4 capitole din „Observarea de sine” în biblioteca noastră online.

  Seminarul de weekend cu Red Hawk „Observarea de sine: Trezirea la dragoste” va avea loc în zilele 21-23 iunie în București la Centrul Seeds for Happiness.
   

  Această carte este într-adevăr una prețioasă.
  Arnaud Desjardins, eminent învățător spiritual cu sediul în Hauteville, Franța

  „De când m-am alăturat în tinerețe grupurilor de studiu al lui Gurdjieff, acum 60 de ani la Paris, am citit multe cărți în franceză și engleză pe tema observării de sine, a conștienței de sine și a reamintirii de sine. A fost o surpriză foarte plăcută să descopăr în cartea lui Red Hawk idei importante pe care nu le-am găsit în altă parte sau, în orice caz, nu le-am găsit exprimate într-un mod atât de convingător. Multe dintre cărțile pe tema spiritualității sunt interesante, dar puține sunt cu adevărat de ajutor. Această carte este într-adevăr una prețioasă.”
  Arnaud Desjardins, eminent învățător spiritual cu sediul în Hauteville, Franța, autor a numeroase cărți, inclusiv The Jump into Life și Toward the Fulness of Life; a studiat cu Madame Jeanne de Salzmann (1950-1965).

  Cartea oferă inspirație și un set excelent de instrucțiuni de folosire.
  Robert A. Schmidt, Ph.D., director spiritual al Centrului de meditație Tayu

  „Observarea de sine este un element cheie al învățăturii A Patra Cale, care merită atenția specială pe care o primește în acest volum scris admirabil de concis și ușor de citit. Red Hawk scrie despre observarea de sine cu vocea inconfundabilă a autorității neimpuse, ce poate apărea doar ca rezultat al cultivării acestei practici pentru un timp îndelungat, în mod profund și persistent. Atât practicanții experimentați ai observării de sine sau ai altor forme de meditație-martor,  cât și neofiții aflați pe calea riguroasă a explorării de sine, vor găsi un material hrănitor în această contribuție unică la literatura învățăturii despre A Patra Cale. Cartea oferă inspirație și, în același timp, un set excelent de instrucțiuni de folosire. O recomand din inimă.”
  Robert A. Schmidt, Ph.D., director spiritual al Centrului de meditație Tayu; editor al volumului Archeology of Sexuality.

   Nu există o dizertație mai bună despre acest subiect la ora actuală pe piață.
  E.J.Gold, artist; autor,
  învățător spiritual

  „În această carte Red Hawk spune adevărul. Vorbește atât de elocvent despre procesul de trezire și despre puterea observării de sine, încât mi-aș dori să fi avut această carte disponibilă atunci când am început să lucrez cu grupuri. Nu există o dizertație mai bună despre acest subiect la ora actuală pe piață. Urmați-i indicațiile și o să aveți succes, garantat.”
  E.J.Gold, artist, autor al multor cărții precum American Book of Dead.


  Cartea este disponibilă pentru cumpărare în magazinul nostru online.
   

   

 • Suntem bucuroși să vă invităm la lansarea unei noi cărți marca Good Company: "Observarea de sine" scrisă de Red Hawk. Împreună cu Red Hawk, la această lansare vor mai participa și Chandrika Taylor și Regina Sara Ryan. Red Hawk va vorbi despre dobândirea atenției interioare, ne va răspunde la întrebări și va oferi dedicații.

  În biblioteca Good Company puteți citi primele 4 capitole și comanda cartea atât în engleza cât și în română.

  Practica prin care înveți să te “cunoști pe tine însuți” este numită observare de sine .... sau constientizare de sine ... sau reamintire de sine. Dacă nu punem această cunoaștere de sine la baza vieții noastre, vom fi conduși de obișnuințele noastre și vom reacționa mecanic la opiniile și solicitările altora. Nu este de mirare că deseori simțim că viața noastră este superficială, fără sens și profund nesatisfăcătoare, și că relațiile noastre se destramă mult prea de ușor.

  Vă invităm să vă înscrieți la acest eveniment folosind formularul de mai jos sau să ne confirmați participarea pe Facebook.

  Vă așteptăm cu bucurie.

   

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  20 iunie 2013 - 20 iunie 2013

  Vă așteptăm incepând cu ora 18:30.

   

  Unde?


  Libraria Bastilia, Piata Romana nr.5

  Colț cu str. Caderea Bastiliei, în intersecția mare de la Pța Romană, lângă ASE.

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×