0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Pelerinaj - Retreat cu Regina Sara Ryan

 • 5 Pași pe Calea Pelerinajului de-o Viață al unei Femei

  Pelerinaj – Retreat cu Regina Sara Ryan

  27 – 30 iunie 2012, Mănăstirea Suzana

   

  Regina Sara Ryan ne invită din nou să o însoțim în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România. Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câțiva pași simpli care ne pot transforma călătoria prin viață de la o cursă inconștientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă și cu intenție.

  Bazându-se pe experiența ei de peste 40 de ani de viață spirituală și având o vastă cunoaștere a mai multor tradiții, Regina încurajează femeile ce se vor înscrie la acest pelerinaj să asculte de vocea lor interioară și să redescopere astfel, principiile care le pot așeza și menține viața pe un făgaș sacru.

  Cei 5 pași pe care-i vom face împreună cu Regina timp de 4 zile:

  • Pasul 1: “de la mic, la mare”
  • Pasul 2: “de la repede, la încet”
  • Pasul 3: “de la nu, la da”
  • Pasul 4: “de la eu, la noi”
  • Pasul 5: “de la minte, la inimă”.

  În acest pelerinaj-retreat fiecare va petrece timp în solitudine, dar și împreuna cu celelalte femei, într-un spațiu nou și inspirațional. Este o ocazie extraordinară pentru odihnă și regenerare, de bucurie împărtășită alături de surorile aflate pe o cale spirituală (orice cale spirituală) și un real sprijin în clarificarea intențiilor profunde pe care le avem în viață, ca și femei.

  Regina Sara Ryan a realizat de-a lungul timpului nenumărate pelerinaje, printre care câteva în India și altele mai mici, care au făcut o diferență uriașa în viața ei. În prezent realizează pelerinaje constant la mormântul învățătorului ei spiritual Baulul Vestic Khepa Lee Lozowick, alături de care a stat în ultimii 28 de ani și unde, în liniștea deșertului din Arizona, stă și ascultă. Este autoarea a numeroase cărți pe teme de sănătate și viață spirituală, printre care The Wellness Workbook și The Woman Awake.  Vine de mai mulți ani în România pentru seminarii și pelerinaje-retreat pentru femei, în cadrul cărora dezbate teme importante, precum: conștientizare, recunoștință și compasiune.

  Mai multe detalii despre Regina Sara Ryan găsiți pe site-ul personal:  www.reginasararyan.com. Despre cum s-au desfășurat evenimentele cu Regina Sara Ryan în 2012 puteți citi articolele de pe site-ul Good Company: Despre activitatile Reginei in Romania, Rugaciuni Periculoase, Viata Cotidiana si Practica Spirituala cu Regina Sara Ryan.

  Programul pelerinajului la manastirea Suzana va fi urmatorul:

  • Joi 27 iunie - plecare din București la Mănăstirea Suzana
  • Vineri 28 iunie și Sâmbătă 29 iunie - timp petrecut împreună cu Regina la mănăstire și în împrejurimi (meditații, plimbări în natură, scris și altele)
  • Duminică 30 iunie - plecarea spre București.

  Situată pe valea Teleajenului, la 40 km de Vălenii de Munte (14 km de Maneciu și 5 km de Cheia) într-o fermecătoare zonă naturală, Mănăstirea de maici Suzana  constituie un monument al spiritualității și al artei. A fost înființată în 1740 de Suzana Arsicu și este așezată într-o poiană dintre două râuri, unde domnește liniștea. Fotografii și istoricul mănăstirii găsiți pe site-ul: http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/mitropolia-munteniei-dobrogei/manastirea-suzana-68186.html

   

   
 • 5 Pași pe Calea Pelerinajului de-o Viață al unei Femei. Regina Sara Ryan ne invită din nou să o însoțim în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România. Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câțiva pași simpli care ne pot transforma călătoria prin viață de la o cursă inconștientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă și cu intenție.

  “Călătoria de o mie de kilometri, începe cu un pas.” – Lao Tsu

   

   

   

  Când și cât costa?

  Înregistrare


  27 iunie 2013 - 30 iunie 2013

  Costul pelerinajului este de 290 ron de persoană.

   

  Unde?


  Mănăstirea Suzana, jud. Prahova, situată la 40 km de Vălenii de Munte, 14 km de Măneciu și 5 km de Cheia.

   

   

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×