0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Pelerinaj - Retreat cu Regina Sara Ryan

 • 5 Paşi pe Calea Pelerinajului de-o Viaţă al unei Femei

  Pelerinaj – Retreat cu Regina Sara Ryan

  27 – 30 iunie 2012, Mănăstirea Suzana

   

  Regina Sara Ryan ne invită din nou să o însoţim în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România. Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câţiva paşi simpli care ne pot transforma călătoria prin viaţă de la o cursă inconştientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă şi cu intenţie.

  Bazându-se pe experienţa ei de peste 40 de ani de viaţă spirituală şi având o vastă cunoaştere a mai multor tradiţii, Regina încurajează femeile ce se vor înscrie la acest pelerinaj să asculte de vocea lor interioară şi să redescopere astfel, principiile care le pot aşeza şi menţine viaţa pe un făgaş sacru.

  Cei 5 paşi pe care-i vom face împreună cu Regina timp de 4 zile:

  • Pasul 1: “de la mic, la mare”
  • Pasul 2: “de la repede, la încet”
  • Pasul 3: “de la nu, la da”
  • Pasul 4: “de la eu, la noi”
  • Pasul 5: “de la minte, la inimă”.

  În acest pelerinaj-retreat fiecare va petrece timp în solitudine, dar şi împreuna cu celelalte femei, într-un spaţiu nou şi inspiraţional. Este o ocazie extraordinară pentru odihnă şi regenerare, de bucurie împărtăşită alături de surorile aflate pe o cale spirituală (orice cale spirituală) şi un real sprijin în clarificarea intenţiilor profunde pe care le avem în viaţă, ca şi femei.

  Regina Sara Ryan a realizat de-a lungul timpului nenumărate pelerinaje, printre care câteva în India şi altele mai mici, care au făcut o diferenţă uriaşa în viaţa ei. În prezent realizează pelerinaje constant la mormântul învăţătorului ei spiritual Baulul Vestic Khepa Lee Lozowick, alături de care a stat în ultimii 28 de ani şi unde, în liniştea deşertului din Arizona, stă şi ascultă. Este autoarea a numeroase cărţi pe teme de sănătate şi viaţă spirituală, printre care The Wellness Workbook şi The Woman Awake.  Vine de mai mulţi ani în România pentru seminarii şi pelerinaje-retreat pentru femei, în cadrul cărora dezbate teme importante, precum: conştientizare, recunoştinţă şi compasiune.

  Mai multe detalii despre Regina Sara Ryan găsiţi pe site-ul personal:  www.reginasararyan.com. Despre cum s-au desfăşurat evenimentele cu Regina Sara Ryan în 2012 puteţi citi articolele de pe site-ul Good Company: Despre activitatile Reginei in Romania, Rugaciuni Periculoase, Viata Cotidiana si Practica Spirituala cu Regina Sara Ryan.

  Programul pelerinajului la manastirea Suzana va fi urmatorul:

  • Joi 27 iunie - plecare din Bucureşti la Mănăstirea Suzana
  • Vineri 28 iunie şi Sâmbătă 29 iunie - timp petrecut împreună cu Regina la mănăstire şi în împrejurimi (meditaţii, plimbări în natură, scris şi altele)
  • Duminică 30 iunie - plecarea spre Bucureşti.

  Situată pe valea Teleajenului, la 40 km de Vălenii de Munte (14 km de Maneciu şi 5 km de Cheia) într-o fermecătoare zonă naturală, Mănăstirea de maici Suzana  constituie un monument al spiritualităţii şi al artei. A fost înfiinţată în 1740 de Suzana Arsicu şi este aşezată într-o poiană dintre două râuri, unde domneşte liniştea. Fotografii şi istoricul mănăstirii găsiţi pe site-ul: http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/mitropolia-munteniei-dobrogei/manastirea-suzana-68186.html

   

   
 • 5 Paşi pe Calea Pelerinajului de-o Viaţă al unei Femei. Regina Sara Ryan ne invită din nou să o însoţim în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România. Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câţiva paşi simpli care ne pot transforma călătoria prin viaţă de la o cursă inconştientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă şi cu intenţie.

  “Călătoria de o mie de kilometri, începe cu un pas.” – Lao Tsu

   

   

   

  Când și cât costa?

  Înregistrare


  27 iunie 2013 - 30 iunie 2013

  Costul pelerinajului este de 290 ron de persoană.

   

  Unde?


  Mănăstirea Suzana, jud. Prahova, situată la 40 km de Vălenii de Munte, 14 km de Măneciu şi 5 km de Cheia.

   

   

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×