0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Alchimia Transformarii

 • Ne traim viata intr-o lume a noastra, care este plina de frica si speranta si intr-o societate care este marcata de violenta si cruzime. Suntem conditionati de modul in care am fost crescuti si de istoria tarii in care ne-am nascut. Suntem plini de indoieli si poate, de ura de sine, cand ceea ce cautam de fapt, este o viata plina de bucurie, creativitate si iubire.  Aceste doua versiuni ale vietii sunt foarte contrastante.

   

   

  Va invitam sa exploram impreuna intrebarile pe care le avem in legatura cu indoielile, prejudecatile si dorinta ego-ului de a supravietui.  Cum depasim toate acestea? Care este de fapt posibilitatea pe care o avem, ca oameni ce traiesc intr-o societate alienata de frica si ce avem de facut cu cei din jurul nostru?

   

  Daca sunteti cu adevarat interesati de raspunsul la aceste intrebari si la altele pe care le aveti, atunci aceasta conferinta este pentru voi. Nu veti primi un raspuns “usor”, cu care sa plecati linistiti acasa.

   

  Aceasta seara este pentru cei care cauta inspiratie pentru a privi cu mai mare atentie si mai profund in ei insisi, pentru a gasi raspunsurile valoroase de care au nevoie; este un posibil spatiu pentru a crea ceva absolut nou pentru voi insiva, pentru oamenii cu care interactionati si mediul inconjurator.

   

  DESPRE SPEAKER

  Thomas Bormann locuieste in Germania, are 55 de ani si este tatal unui baiat de 18 ani. Are o indelungata practica spirituala, fiind primul student german al maestrului baul Lee Lozowick, alaturi de care a petrecut timp valoros si pentru care a organizat inca de la inceput in Europa seminarii, intalniri si concertele trupelor sale "Liars, Gods and Beggars" si "Shri". A locuit cativa ani impreuna cu familia sa in ashramul comunitatii infiintata de Lee Lozowick "Hohm" din Franta.

   

  In viata profesionala este trainer, coach si consultant. Vine pentru prima oara in Romania pentru a sustine conferinta "Alchimia transformarii" la invitatia grupului Good Company.

   

   

  RECOMANDARE CARTE

  Daca doriti sa aflati mai multe despre subiectul conferintei, va recomandam sa cititi cartea "The Alchemy of Transformation" de Lee Lozowick, pe care o gasiti pe www.amazon.com sau pe site-ul www.goodcompany.ro

 • O conferinta pentru cei care cauta inspiratie pentru a privi cu mai mare atentie si mai profund in ei insisi, pentru a gasi raspunsurile valoroase de care au nevoie.

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  01 noiembrie 2013 - 01 noiembrie 2013

  Ora 19:00.

  Contributie 50 ron (20 ron pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness)

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness

  str. Fabrica de Chibrituri 16, Bucuresti

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×