0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

MUNCÄ‚, SEX și BANI – Aspecte importante ale vieții spirituale "Vindecă-ți rănile și trezește-ți inima"

 • În tradițiile străvechi, se spune că tot ce oferă viața, este o oportunitate extraordinară pentru practică. Să începem cu ce avem la îndemână: serviciul, relația cu banii și viața noastră intimă.  Asta presupune să punem lumină asupra mecanismelor noastre interioare și asupra relației pe care o avem cu viața. Pentru că viața este sacră, iar a trăi la nivelul acestui adevăr, cere efort, înțelegere, deschidere și curaj. 

  Având ca sursă de inspirație cărțile ”Jump into Life” scrisă de Arnaud Desjardins și ”Getting Real”, de Lee Lozowick, vă propunem o incursiune în viața reală, privită din perspectivă spirituală. Invitatele noastre au petrecut trei decenii în compania unor maeștri care au construit comunități și școli spirituale vestice pe bazele învățăturilor străvechi ale Baulilor și Advaita Vedanta din Bengal, India, oferind sprijin real celor care au îndrăznit să se deschidă către un mod autentic de a trăi.

  Despre invitate

  VERONIQUE DESJARDINS

  Veronique este scriitoare și a condus colecția ” Les Chemins de la Sagesse ”  la editura franceză Editions de la Table Ronde. Este soția maestrului Arnaud Desjardins, renumit regizor francez, unul dintre primii maeștri spirituali care a adus învățătura Advaita Vedanta din India, în Europa. Veronique s-a alăturat de la început comunității create de el în anii '70 și i-a fost alături până în 2011, când a trecut în neființă. În prezent ea locuiește în Franța, în apropiere de Hauteville, ashramul construit de Arnauld Desjardins și călătorește în toată lumea pentru a susține conferințe și seminarii pe teme de spiritualitate. Modul ei de a prezenta învățătura Vedanta, este unul simplu și clar, ancorat în adevărul ancestral oferit de maestrul Swami Prajnanpad, din Bengal, India.  Pentru că este modul ei de a trăi viața, reușește să ajungă la inimile ascultătorilor, relevând posibilitățile pe care le avem de a fi în completă acceptare a realității așa cum este ea. Este co-autoare alături de Arnaud Desjardins, a mai multor cărți, printre care amintim: ”The Formulae/Teachings of Swami Prajnanpad”, ”The Spiritual Friend”, ”The Venture of Life”. Pentru mai multe detalii despre maestrul ei Arnaud Desjardins, accesați: http://www.amis-hauteville.fr/activites.htm

  Întrebată despre întâlnirea ei cu Arnaud și calea pe care a ales-o, Veronique Desjardins spune:

  "De la o vârstă fragedă visam cum o să fie viitorul meu. Marcată de viața tatălui meu doream să devin actriță celebră și scriitoare. Cu toate acestea, se pare că nu  personalitatea noastră decide destinul nostru, ci mai degrabă esența noastră, deoarece nimic din toate astea nu s-au adeverit.

  Nu am crezut că toată viața mea va ajunge să fie dedicată lui Arnaud Desjardins și că îmi voi trăi viața într-un ashram. Când relația noastră s-a schimbat după 13 ani și Arnaud a intrat în viața mea într-un mod mai personal, acesta a fost începutul unor turbulențe enorme pentru mine, care a durat ani de zile. Făcusem deja muncă multă cu subconștientul meu, dar emoțiile profund îngropate au ieșit la suprafață brusc și am fost devastată,  am avut o criză după alta. A fost o lungă perioadă de purificare care mi-a dat o mulțime de oportunități de a experimenta răspunsul la întrebarea pe care i-am pus-o lui Arnaud cu privire la capacitatea sa de a mă ghida. A fost nevoie de mult timp până am putut simți cu adevărat binecuvântarea care stă la baza a tot  ce există și care ne ghidează prin vicisitudinile vieții noastre. "

  Citește un interviu cu Veronique Desjardins, tradus din franceza, în lb. română pe site-ul Good Company: AICI Sursa în lb. franceză AICI.

   

  ROSE VOLCKHAUSEN

  Aflată de aproape 30 de ani pe calea spirituală a Baulilor din vest, sub îndrumarea maestrului Lee Lozowick, Rose Volckhausen locuiește în comunitatea spirituală Hohm Sahaj Mandir din Arizona, SUA. Alături de alți membrii ai comunității, este responsabilă pentru conservarea și comunicarea învățăturii maestrului ei si a tradiției Baul în întreaga lume. A fost prezentă în România în 2012, când a susținut alături de Mirabai Lodro, Mary Young și Sharana Lhaksham  seminarul de Creșterea Conștientă a Copiilor ”Real Wisdom for Real Life”. Susține conferințe și seminarii despre cum se pot integra principiile unei vieți conștiente, în acord cu viața spirituală a fiecăruia, în toate aspectele vieții de zi cu zi. A scris cartea ”Journey”, care descrie experiența ei de la activism politic la  o cale spirituală si munca alaturi de maestrul ei. De asemenea, are lucrări publicate în reviste și ziare din SUA. După absolvirea studiilor universitare, a lucrat ca psihoterapeut și profesor în consiliere psihoterapeutică, la un colegiu privat din USA. Pentru mai multe detalii despre maestrul ei Lee Lozowick, accesați: http://www.goodcompany.ro/articol/120

  Rose Volckhausen a scris cartea autobiografică ”Journey”, pe care o puteți achiziționa și de pe site-ul Good Company AICI.

   

  Conferința de vineri și seminarul de weekend sunt deschise tuturor celor interesați, indiferent de calea spirituală pe care se află. Se va discuta despre aspectele concrete ale vieții de zi cu zi și modul în care putem relaționa cu ele cu integritate și discernământ.

  Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

   

 • Conferință publică și seminar de weekend despre muncă, sex și bani –  trei aspecte ale vietii pe care le trăim mai mult sau mai puțin conștient, fiecare dintre noi, în fiecare zi. Sunt subiecte extrem de sensibile, despre care mulți vorbesc, însă puțini pot oferi îndrumări valoroase, care să ne sprijine cu adevărat în tumultul vieții de zi cu zi.

  Invitate: Veronique Desjardins și Rose Volckhausen - două femei aflate pe căi spirituale diferite, dedicate studiului și practicii învățăturilor străvechi din India

  Când și cât costa?

  Înregistrare


  24 iulie 2015 - 26 iulie 2015

  Data:
  Vineri 24 iulie, între orele 19:00 – 21:00
  Sâmbătă 25 iulie, orele 10:00 – 16:00
  Duminică 26 iulie, orele 10:00 – 16:00

  Cost participare/persoană:

  Vineri 24 iulie: 30 ron
  Sâmbătă 25 iulie: 250 ron
  Duminică 26 iulie: 250 ron
  Preț pentru weekend (sâmbătă și duminică): 450 ron
  Preț pentru cupluri: 350 ron/persoană
  Taxa de participare se achită în avans în ziua evenimentului, la locație.
  Sâmbătă și duminică masa de prânz vegetariană este inclusă în preț.
  Conferința și seminarul sunt prezentate în lb. engleză și traduse în lb. română. 

  Conferința de vineri și seminarul de weekend sunt deschise tuturor celor interesați, indiferent de calea spirituală pe care se află. Se va discuta despre aspectele concrete ale vieții de zi cu zi și modul în care putem relaționa cu ele cu integritate și discernământ. Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

  ************

  Good Company oferă 10 LOCURI GRATUITE celor ce-și doresc să participe la evenimentele susținute de Veronique Desjardins și Rose Volckhausen, în perioada 24 - 26 iulie 2015, la Hermitage Urban Spiritual Hub. 

  Pentru a te înscrie, te rugăm să răspunzi cu un comentariu la post-ul de PE PAGINA DE FACEBOOK, adresând o întrebare care te preocupă, legată de unul dintre subiectele evenimentului: muncă, sex, sau bani.

  Tragerea la sorți se va face în ziua de miercuri 22 iulie 2015, ora 22,00. Se vor lua în calcul comentariile postate PE PAGINA DE FACEBOOK până la această dată/oră.

  Notă: Ne asumăm libertatea de a șterge comentariile care ni se par indecente sau nepotrivite cu tema. Cei ce participă pe locurile gratuite, vor avea obligația să sprijine organizatorii pe partea logistică la eveniment (aranjarea sălii, vânzare de carte, curățenie etc). De ce se oferă 10 locuri gratuit? Pentru că ne dorim să oferim acces cât mai multor oameni la acest eveniment. Vă mulțumim!

  Unde?


  Locație:
  Hermitage Urban Spiritual Hub
  Str. Mihai Eminescu 127, București

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×