0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

În cadrul seriei ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, ce a debutat odată cu lansarea cărții cu același nume editată de Good Company în 2012, vă învităm la prelegerea ”Relația dintre Părinți”, susținută de Claus Kostka.

Sep2012
24
București

Vineri 2 Noiembrie, între orele 19,00 - 21,00: PRELEGERE Publică ”Creșterea Conștientă a Copiilor”

Sâmbătă și Duminica 3 și 4 Noiembrie, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Granițe Responsabile și Sănătoase”
Un eveniment pentru părinți, bunici, educatori și toți cei implicați în creșterea copiilor, interesați de o abordare nouă, de relații autentice, pline de iubire, claritate, blândețe, respect reciproc și apreciere.
Oferim cadou mai multe exemplare din cartea "Creșterea Conștientă a Copiilor" de Lee Lozowick ! Câștigatorii vor fi aleși prin tragere la sorți din rândul participanților la prelegerea de vineri.

 

Nov2012
02
București
Încheiat

Prietenii nostri de la Parinti Autentici organizeaza un eveniment special pe 26 aprilie, ce il are ca invitat pe Claus Kostka .Tema pe care o propune Claus Kostka este: "Cresterea constienta a copiilor, din postura de parinti constienti."

"Pentru crearea unei culturi transformative, a fi un parinte constient este la fel de important cum este aerul pentru respiratie si este singura sansa pe care o avem de a preveni decaderea acestei planete într-un taram de iad."

Apr2013
26
București

×