0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Good Company organizează periodic la centrul Seeds for Happiness, întâlniri și discuții deschise pe diverse teme și practici spirituale. La unele din aceste întâlniri avem invitați care ne pot vorbi din experiența lor despre învățături și practici spirituale. Regina va fi invitata grupului nostru în această seară când vom discuta despre "Prietenia Spirituală" și cum o astfel de relație poate fi o sursă de bogăție în învățătură, inspirație și comuniune. Valoarea ultimă a oricărei prietenii spirituale este angajamentul împartășit pentru un parteneriat în numele trezirii spirituale.

Jun2012
04
București
Încheiat

Vom viziona filmul “Darshan” urmat de o sesiune de discuții, întrebări și răspunsuri. Filmul este subtitrat în limba română, este produs de Alize Diffusion în anul 2007 și filmat în anul 1997, India. Acest film prezintă un fragment din relația dintre Lee Lozowick, un maestru spiritual extraordinar nascut în America și maestrul său spiritual Yogi Ramsuratkumar (1918-2001), un sfânt cerșetor deseori numit "copilul lui Dumnezeu din Tiruvannamalai". Yogi Ramsuratkumar este cert unul dintre giganții spiritualității hinduse. În 1959, a ajuns la Tiruvannamalai. Asemeni filozofului grec Diogene care locuia într-un butoi, Yogi Ramsuratkumar a locuit pe străzile orașului, sub un copac, în templu sau în peșterile muntelui vecin.

Jun2012
07
București
Încheiat

În această seară Regina va vorbi despre cele 2 seminarii atelier pe care le va susține în următoarele 2 zile: "Roaga-te primejdios" și "Invitație către Aici și Acum". Ce pot însemna lucruri ca rugăciune, sacru, atenție și momentul prezent, dincolo de ceea ce credem în mod obișnuit ca sunt? Cum ar fi să punem deoparte amorțeala minții astfel încât foamea noastră de adevăr să poată crește? Cum ar fi să renunțăm la liniștea minții noastre dacă liniștea pe care am atins-o, a fost una falsă? Cum ar fi să ne deschidem și către haos astfel încât astfel haosul să fie răscumpărat sau binecuvântat?

Jun2012
08
București
Încheiat

Roagă-te primejdios este o invitație pentru a extinde posibilitățile de rugăciune în viața noastră, o invitație pentru a înalța dorința noastră de confort personal, de securitate, de satisfacție și prosperitate către o dorință și un angajament puternic în sprijinul vieții, un angajament de a servi și a accepta viața așa cum este ea. A te ruga primejdios înseamnă în cele din urmă a sărbători potențialul înalt al sufletului uman: dragoste, recunoștință, comuniune, altruism, devoțiune și adorație. Cei care se roagă primejdios cântă alături de poetul Goethe care a scris, "Eu laud ce este cu adevărat viu, ceea ce vrea să fie ars pană la moarte."

Jun2012
09
București
Încheiat

Minunea Ființei pătrunde Realitatea, oferindu-ne astfel o continuă invitație de a participa în ea. Totuși noi ratăm des invitația divină disponibilă aici și acum, în fiecare moment. Această Invitație către Aici și Acum ne oferă o oportunitate să acordăm atenție, să ne reamintim și să spunem din nou "Da". Împreună cu Regina vom explora și savura natura practicii spirituale veritabile ca mijloc de a transforma apatia, negativitatea, critica și nemulțumirile din viață în combustibil pentru călătoria "acasă", păstrând o relație autentică cu toate lucrurile.

Jun2012
10
București
Încheiat

Vineri 3 august, între orele 19,00 - 21,00: LANSAREA CÄ‚RÈšII ”Creșterea Conștientă a Copiilor” și prezentarea seminarului din weekend. Cartea poate fi achiziționată în ziua lansării la Centrul Seeds for Happiness și pe site-ul www.goodcompany.ro

Sâmbătă și Duminica 4, 5 August, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite”. Un seminar de integrare a principiilor spirituale în viața obișnuită, care se adresează părinților, profesorilor, persoanelor care au grijă de copii și adolescenți, studenților, celor care sunt sau nu într-o relație, practicanților aflați pe o cale spirituală (orice cale spirituală), oricui dorește să se înțeleagă pe sine și copilăria sa și care vrea să trăiască într-adevăr ca un adult matur.

Ești mulțumit de lumea în care trăiești sau ți-ar plăcea ca lucrurile să stea altfel? Lumea ideală după care toți tânjim, poate deveni realitate. Pentru unii este deja, iar noi ceilalți suntem bucuroși că avem ocazia să învățăm de la ei cum putem avea relații conștiente cu sine, cu ceilalți, cu lumea. Ne dorim ca ceilalți să-și asume responsabilitatea față de noi și mediul în care trăiesc, dar știm ce înseamnă asta cu adevărat? Schimbarea începe cu tine. Ascultă-ți adevăratul sine!

Aug2012
03
București
Încheiat

Good Company împreuna cu Seeds for Happiness vă invită in weekendul 5-7 Octombrie la un eveniment inedit si exclusiv in Romania despre Zen  cu 3 invitați remarcabili din Franța din linia Maestrului Taisen Deshimaru, discipoli ai Maestrului Phillipe Coupe.
 

Oct2012
05

Reflecții deopotrivă pentru bărbați și femei despre puterea blândeții și nevoia acceptării de sine. Discuția din această seară este despre «Feminin» în general – și nu despre "femei" sau "o anumita femeie". Femininul despre care vom vorbi în seara aceasta este "principiul feminin din creație" - un principiu al cunoașterii, al tăriei, al bucuriei, cultivării, blîndeții, al trupului, al artei, iertării și al ocrotirii Vieții în toate formele ei. Femininul este ceea ce face iubirea posibilă. Fără "ea", cu toții respingem, ridiculizăm și suprimăm adevărata noastră natură printr-un materialism agresiv, prin nevoia de  a avea succes sacrificându-i pe ceilalți, și prin dependența de comfort imediat.

Jun2013
17
București
Încheiat

Suntem bucuroși să vă invităm la lansarea unei noi cărți marca Good Company: "Observarea de sine" scrisă de Red Hawk. Împreună cu Red Hawk, la această lansare vor mai participa și Chandrika Taylor și Regina Sara Ryan. Red Hawk va vorbi despre dobândirea atenției interioare, ne va răspunde la întrebări și va oferi dedicații.

În biblioteca Good Company puteți citi primele 4 capitole și comanda cartea atât în engleza cât și în română.

Practica prin care înveți să te “cunoști pe tine însuți” este numită observare de sine .... sau constientizare de sine ... sau reamintire de sine. Dacă nu punem această cunoaștere de sine la baza vieții noastre, vom fi conduși de obișnuințele noastre și vom reacționa mecanic la opiniile și solicitările altora. Nu este de mirare că deseori simțim că viața noastră este superficială, fără sens și profund nesatisfăcătoare, și că relațiile noastre se destramă mult prea de ușor.

Vă invităm să vă înscrieți la acest eveniment folosind formularul de mai jos sau să ne confirmați participarea pe Facebook.

Vă așteptăm cu bucurie.

 

Jun2013
20
București
Încheiat

Un workshop de weekend cu Red Hawk, Chandrika Taylor & Regina Sara Ryan

“Cunoaște-te pe tine însuți” este o străveche învățătură despre trezirea spirituală, aproape orice sistem religios sau filozofic te îndrumă spre ea. Această practică prin care înveți să te “cunoști pe tine însuți” este numită observare de sine .... sau constientizare de sine ... sau reamintire de sine. Dacă nu punem această cunoaștere de sine la baza vieții noastre, vom fi conduși de obișnuințele noastre și vom reacționa mecanic la opiniile și solicitările altora. Nu e de mirare că deseori simțim că viața noastră este superficială, fără sens și profund nesatisfăcătoare, și că relațiile noastre se destramă mult prea de ușor.

Jun2013
21
București
Încheiat

5 Pași pe Calea Pelerinajului de-o Viață al unei Femei. Regina Sara Ryan ne invită din nou să o însoțim în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România. Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câțiva pași simpli care ne pot transforma călătoria prin viață de la o cursă inconștientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă și cu intenție.

“Călătoria de o mie de kilometri, începe cu un pas.” – Lao Tsu

 

 

 
Jun2013
27
Încheiat

Se spune că practica zazenului (meditația Zen) reprezintă poarta principală care duce la dobândirea libertății interioare totale.

Zen-ul nu este un tip de gândire sau o teorie. Zen-ul este o practică, experiența directă a realității, subiectivă și obiectivă în același timp.

"Trebuie să armonizăm contrariile, întorcându-ne la originile lor. Iată atitudinea zen, calea de mijloc: cuprinderea tuturor contradicțiilor, sintetizar

Apr2014
25
București

Conferință publică și seminar de weekend despre muncă, sex și bani –  trei aspecte ale vietii pe care le trăim mai mult sau mai puțin conștient, fiecare dintre noi, în fiecare zi. Sunt subiecte extrem de sensibile, despre care mulți vorbesc, însă puțini pot oferi îndrumări valoroase, care să ne sprijine cu adevărat în tumultul vieții de zi cu zi.

Invitate: Veronique Desjardins și Rose Volckhausen - două femei aflate pe căi spirituale diferite, dedicate studiului și practicii învățăturilor străvechi din India

Jul2015
24
Încheiat

 
În aceste vremuri dificile și nesigure, ne aflăm adesea în mijlocul unor crize personale și globale care zdruncină însăși temeliile existenței noastre. În timp ce navigăm prin tumultul vieții de zi cu zi, vă invităm la o întâlnire de seară, în care vom vorbi despre "Trăirea vieții spirituale în mijlocul crizelor personale și mondiale" alături de invitata comunității noastre, Regina Sara Ryan.
 
Sunteți așteptați la această întâlnire specială, dacă este important pentru voi să:
- Cultivați un sentiment de pace interioară și putere în mijlocul incertitudinilor externe
- Să vă conectați cu înțelepciunea și intuiția interioară pentru a lua decizii care se aliniază cu adevăratul dvs. sine
- Adoptați practicile spirituale care vă hrănesc sufletul și vă oferă alinare în perioadele dificile
- Găsiți speranță și sens în fața crizelor personale și mondiale
- Descoperiți mijloacele de a trăi o viață spirituală în mijlocul adversității
- Construiți o rețea de persoane care vă sprijină și care vă împărtășesc călătoria de creștere spirituală.
 
Să nu uităm, chiar și în cele mai întunecate momente, există o licărire de lumină în noi care așteaptă să fie aprinsă. Haideți să explorăm puterea transformatoare a spiritualității și arta "lucrului cu sufletul" în timpul crizelor personale și globale.
 
Împreună, haideți să găsim calea spre reziliență, pace interioară și iluminare, chiar și în cele mai dificile momente!
Oct2023
30
București

 
 
Viața este o călătorie, iar fiecare etapă oferă oportunități unice de creștere și descoperire de sine. Pe măsură ce îmbrățișăm a doua jumătate a vieții, putem simți necesitatea explorării abilităților, energiilor și intențiilor care ne pot ghida calea spre o existență mai profundă, mai împlinită și mai îmbogățită spiritual.
A doua jumătate a vieții, adesea asociată cu jumătatea vieții și dincolo de ea, este o etapă în care oamenii tind să își reevalueze prioritățile și să caute un sens mai profund. Este o perioadă în care se trece de la focalizarea pe împlinirea exterioară din anii anteriori, la căutarea interioară a înțelegerii și împlinirii spirituale.
Acest seminar este o oportunitate de a valorifica înțelepciunea și intuițiile care vin odată cu vârsta, integrându-le într-o călătorie spirituală care îmbogățește sufletul. 
 
Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, acest eveniment este pentru tin dacă îți dorești:
-să explorezi profunzimile spirituale ale vieții
- să aprofundezi diverse modele și abordări pentru examinarea primei jumătăți a vieții, ajutându-te să obții o perspectivă mai profundă asupra propriei tale călătorii
- să înveți cum să creezi o viziune intenționată și îmbogățitoare din punct de vedere spiritual pentru a doua jumătate a vieții
- să accesezi abilitățile și energiile disponibile în această etapă a vieții
- să te aliniezi pe deplin cu potențial unic și semnificația spirituală a celei de-a doua jumătăți a vieții.
 
Te așteptăm alături de noi, să descoperi înțelepciunea și posibilitățile celei de-a doua jumătăți a vieții, îmbrățișând energiile care onorează această etapă transformatoare. Vei fi susținut/susținută în proces:
- să explorezi calitățile și oportunitățile unice care vin odată cu a doua jumătate a vieții
- să descoperi modele de reflecție pentru a-ți evalua călătoria vieții până în prezent
- să creezi o viziune pentru viitor care să se alinieze cu creșterea ta spirituală și personală.
 
"Spiritualitate pentru a doua jumătate a vieții” este o invitație de a accesa o perspectivă mistică asupra vieții pentru bărbați și femei și oferă oportunitatea transformării personale, a posibilității împlinirii interioare și a unei conexiuni tot mai profunde cu divinul, care transcende timpul și celebrează călătoria umană comună.
 
Această perspectivă ne invită să îmbrățișăm misterul și profunzimea existenței, susținându-ne să trăim a doua parte a vieții cu mai multă înțelepciune, scop și un profund sentiment de apartenență.
Nov2023
11
București

×