0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Good Company organizează periodic la centrul Seeds for Happiness, întâlniri și discuții deschise pe diverse teme și practici spirituale. La unele din aceste întâlniri avem invitați care ne pot vorbi din experiența lor despre învățături și practici spirituale. Regina va fi invitata grupului nostru în această seară când vom discuta despre "Prietenia Spirituală" și cum o astfel de relație poate fi o sursă de bogăție în învățătură, inspirație și comuniune. Valoarea ultimă a oricărei prietenii spirituale este angajamentul împartășit pentru un parteneriat în numele trezirii spirituale.

Jun2012
04
București
Încheiat

Vom viziona filmul “Darshan” urmat de o sesiune de discuții, întrebări și răspunsuri. Filmul este subtitrat în limba română, este produs de Alize Diffusion în anul 2007 şi filmat în anul 1997, India. Acest film prezintă un fragment din relația dintre Lee Lozowick, un maestru spiritual extraordinar nascut în America și maestrul său spiritual Yogi Ramsuratkumar (1918-2001), un sfânt cerșetor deseori numit "copilul lui Dumnezeu din Tiruvannamalai". Yogi Ramsuratkumar este cert unul dintre giganţii spiritualităţii hinduse. În 1959, a ajuns la Tiruvannamalai. Asemeni filozofului grec Diogene care locuia într-un butoi, Yogi Ramsuratkumar a locuit pe străzile oraşului, sub un copac, în templu sau în peşterile muntelui vecin.

Jun2012
07
București
Încheiat

În această seară Regina va vorbi despre cele 2 seminarii atelier pe care le va susține în următoarele 2 zile: "Roaga-te primejdios" și "Invitaţie către Aici şi Acum". Ce pot însemna lucruri ca rugăciune, sacru, atenție și momentul prezent, dincolo de ceea ce credem în mod obișnuit ca sunt? Cum ar fi să punem deoparte amorțeala minţii astfel încât foamea noastră de adevăr să poată creşte? Cum ar fi să renunţăm la liniştea minţii noastre dacă liniştea pe care am atins-o, a fost una falsă? Cum ar fi să ne deschidem și către haos astfel încât astfel haosul să fie răscumpărat sau binecuvântat?

Jun2012
08
București
Încheiat

Roagă-te primejdios este o invitaţie pentru a extinde posibilităţile de rugăciune în viaţa noastră, o invitație pentru a înalța dorinţa noastră de confort personal, de securitate, de satisfacţie şi prosperitate către o dorință și un angajament puternic în sprijinul vieții, un angajament de a servi şi a accepta viaţa aşa cum este ea. A te ruga primejdios înseamnă în cele din urmă a sărbători potenţialul înalt al sufletului uman: dragoste, recunoştinţă, comuniune, altruism, devoţiune şi adoraţie. Cei care se roagă primejdios cântă alături de poetul Goethe care a scris, "Eu laud ce este cu adevărat viu, ceea ce vrea să fie ars pană la moarte."

Jun2012
09
București
Încheiat

Minunea Ființei pătrunde Realitatea, oferindu-ne astfel o continuă invitaţie de a participa în ea. Totuşi noi ratăm des invitația divină disponibilă aici şi acum, în fiecare moment. Această Invitație către Aici și Acum ne oferă o oportunitate să acordăm atenţie, să ne reamintim şi să spunem din nou "Da". Împreună cu Regina vom explora şi savura natura practicii spirituale veritabile ca mijloc de a transforma apatia, negativitatea, critica şi nemulţumirile din viaţă în combustibil pentru călătoria "acasă", păstrând o relaţie autentică cu toate lucrurile.

Jun2012
10
București
Încheiat

Vineri 3 august, între orele 19,00 - 21,00: LANSAREA CĂRȚII ”Creșterea Conștientă a Copiilor” și prezentarea seminarului din weekend. Cartea poate fi achiziționată în ziua lansării la Centrul Seeds for Happiness și pe site-ul www.goodcompany.ro

Sâmbătă și Duminica 4, 5 August, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite”. Un seminar de integrare a principiilor spirituale în viața obișnuită, care se adresează părinților, profesorilor, persoanelor care au grijă de copii și adolescenți, studenților, celor care sunt sau nu într-o relație, practicanților aflați pe o cale spirituală (orice cale spirituală), oricui dorește să se înțeleagă pe sine și copilăria sa și care vrea să trăiască într-adevăr ca un adult matur.

Ești mulțumit de lumea în care trăiești sau ți-ar plăcea ca lucrurile să stea altfel? Lumea ideală după care toți tânjim, poate deveni realitate. Pentru unii este deja, iar noi ceilalți suntem bucuroși că avem ocazia să învățăm de la ei cum putem avea relații conștiente cu sine, cu ceilalți, cu lumea. Ne dorim ca ceilalți să-și asume responsabilitatea față de noi și mediul în care trăiesc, dar știm ce înseamnă asta cu adevărat? Schimbarea începe cu tine. Ascultă-ți adevăratul sine!

Aug2012
03
București
Încheiat

Good Company împreuna cu Seeds for Happiness vă invită in weekendul 5-7 Octombrie la un eveniment inedit si exclusiv in Romania despre Zen  cu 3 invitaţi remarcabili din Franţa din linia Maestrului Taisen Deshimaru, discipoli ai Maestrului Phillipe Coupe.
 

Oct2012
05

Reflecții deopotrivă pentru bărbați și femei despre puterea blândeții și nevoia acceptării de sine. Discuția din această seară este despre «Feminin» în general – și nu despre "femei" sau "o anumita femeie". Femininul despre care vom vorbi în seara aceasta este "principiul feminin din creație" - un principiu al cunoașterii, al tăriei, al bucuriei, cultivării, blîndeții, al trupului, al artei, iertării și al ocrotirii Vieții în toate formele ei. Femininul este ceea ce face iubirea posibilă. Fără "ea", cu toții respingem, ridiculizăm și suprimăm adevărata noastră natură printr-un materialism agresiv, prin nevoia de  a avea succes sacrificându-i pe ceilalți, și prin dependența de comfort imediat.

Jun2013
17
București
Încheiat

Suntem bucuroși să vă invităm la lansarea unei noi cărți marca Good Company: "Observarea de sine" scrisă de Red Hawk. Împreună cu Red Hawk, la această lansare vor mai participa și Chandrika Taylor și Regina Sara Ryan. Red Hawk va vorbi despre dobândirea atenției interioare, ne va răspunde la întrebări și va oferi dedicații.

În biblioteca Good Company puteți citi primele 4 capitole și comanda cartea atât în engleza cât și în română.

Practica prin care înveți să te “cunoști pe tine însuți” este numită observare de sine .... sau constientizare de sine ... sau reamintire de sine. Dacă nu punem această cunoaștere de sine la baza vieții noastre, vom fi conduși de obișnuințele noastre și vom reacționa mecanic la opiniile și solicitările altora. Nu este de mirare că deseori simțim că viața noastră este superficială, fără sens și profund nesatisfăcătoare, și că relațiile noastre se destramă mult prea de ușor.

Vă invităm să vă înscrieți la acest eveniment folosind formularul de mai jos sau să ne confirmați participarea pe Facebook.

Vă așteptăm cu bucurie.

 

Jun2013
20
București
Încheiat

Un workshop de weekend cu Red Hawk, Chandrika Taylor & Regina Sara Ryan

“Cunoaște-te pe tine însuți” este o străveche învățătură despre trezirea spirituală, aproape orice sistem religios sau filozofic te îndrumă spre ea. Această practică prin care înveți să te “cunoști pe tine însuți” este numită observare de sine .... sau constientizare de sine ... sau reamintire de sine. Dacă nu punem această cunoaștere de sine la baza vieții noastre, vom fi conduși de obișnuințele noastre și vom reacționa mecanic la opiniile și solicitările altora. Nu e de mirare că deseori simțim că viața noastră este superficială, fără sens și profund nesatisfăcătoare, și că relațiile noastre se destramă mult prea de ușor.

Jun2013
21
București
Încheiat

5 Paşi pe Calea Pelerinajului de-o Viaţă al unei Femei. Regina Sara Ryan ne invită din nou să o însoţim în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România. Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câţiva paşi simpli care ne pot transforma călătoria prin viaţă de la o cursă inconştientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă şi cu intenţie.

“Călătoria de o mie de kilometri, începe cu un pas.” – Lao Tsu

 

 

 
Jun2013
27
Încheiat

Se spune că practica zazenului (meditaţia Zen) reprezintă poarta principală care duce la dobândirea libertăţii interioare totale.

Zen-ul nu este un tip de gândire sau o teorie. Zen-ul este o practică, experienţa directă a realităţii, subiectivă şi obiectivă în acelaşi timp.

"Trebuie să armonizăm contrariile, întorcându-ne la originile lor. Iată atitudinea zen, calea de mijloc: cuprinderea tuturor contradicţiilor, sintetizar

Apr2014
25
București

Conferință publică și seminar de weekend despre muncă, sex şi bani –  trei aspecte ale vietii pe care le trăim mai mult sau mai puțin conștient, fiecare dintre noi, în fiecare zi. Sunt subiecte extrem de sensibile, despre care mulți vorbesc, însă puțini pot oferi îndrumări valoroase, care să ne sprijine cu adevărat în tumultul vieții de zi cu zi.

Invitate: Veronique Desjardins și Rose Volckhausen - două femei aflate pe căi spirituale diferite, dedicate studiului și practicii învățăturilor străvechi din India

Jul2015
24
Încheiat

×