0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Aceștia sunt oamenii care ne inspiră prin cine sunt ei și ceea ce fac pentru alţii. Dorim să vă oferim posibilitatea de a-i cunoaște și de a beneficia de abilităţile lor. Calitatea înţelepciunii care o dobândim ne vine de la profesorii, mentorii şi formatorii noștri, de la oamenii care ne inspiră pe parcursul vieţii. Vrem să sprijinim profesioniști recunoscuţi pe plan internaţional, traineri, terapeuţi, scriitori, profesori să vină în România pentru a conduce activitatea lor aici.

Claus Kostka este un terapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Este licenţiat în Germania ca psihoterapeut, este recunoscut de 'Federația Română de Psihotherapie' ca psihotherapeut și formator, și de către 'German Association for Systemic Constellations' ca facilitator de constelații.
"Sunt onorat să pot aduce această muncă terapeutică şi de dezvoltare în România. Mă bucur că pot practica aici incă din anul 2007. Contextul final al acestei lucrări este crearea unei lumii care să funcţioneze pentru toţi oamenii, fără ca cineva să fie lăsat pe dinafară, ceea ce pentru mine reprezintă adevărata esență a dragostei."
                                                                                                                           Claus Kostka
 

 

 


REGINA SARA RYAN este scriitoare, editor şi leader de seminarii în SUA, Canada şi Europa. Munca ei este apreciată prin faptul că aduce în prim plan, în toate conferinţele pe care le susţine, importanţa rolului pe care-l joacă femeile în trezirea spirituală a umanităţii.  Este inspirată în special de vieţile marilor femei din Hinduism, Iudaism, Budism, Creştinism şi Sufism care au trăit o viaţă înfloritoare datorită dedicării lor către Dumnezeu şi practicilor spirituale.
“Cum ar fi dacă viaţa mea ar fi regândită ca un pelerinaj? Cum ar fi dacă aş alege în mod deliberat, să imi revizuiesc necesitătile pentru a trăi mai simplu, cu mai puţine poveri? Cum ar fi dacă mi-aş alege compania de călatorie dintre cei care ştiu că m-ar menţine trează şi alertă din cauza spiritului lor înalt şi a dedicării lor?"

 

 

 


BRINDA CALLAHAN s-a născut în USA, iar în prezent locuiește în Franța. Are două fiice și un nepot. Ține seminarii despre creșterea conștientă a copiilor și este consilier parental de peste 30 de ani. După ce a călătorit în Asia și zona Pacificului de Sud, a început să se implice activ în susținerea nașterii naturale, alăptării la sân și educării copiilor acasă (homeschooling). Când a devenit ea însăși mamă, a aflat cu adevărat responsabilitatea pe care o au părinții în educarea copiilor și a început sa caute soluții la modul clasic de educație.


Red Hawk (Robert Moore, Ph.D.) este autorul a cinci colecţii de poezie: Journey of the Medicine Man (August House,1983; Walt Whitman Award-finalist); The Art of Dying (Hohm Press, 1999); The Sioux Dog Dance (Cleveland State University; Patterson Poetry Prize-locul doi); The Way of Power (Hohm Press, 1996), Wreckage With A Beating Heart (Hohm Press, 2005) şi Raven’s Paradise (Bright Hill Press , 2010; câştigător al premiului Bright Hill Press National Poetry Book.


Iunie 2015 - Invitație la spectacolele și conferințele publice susținute de artista Parvathy Baul la București. Artiștii aflați pe o cale spirituală, exprimă prin arta lor adevăruri mistice, aduc la lumină învățături străvechi și transmit mesaje ancestrale despre viață și lume, care să ne sprijine în căutările noastre interioare.


×