0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Daca nu vrem sa trecem pe langa noi insine si daca dorim ca viata noastra sa se implineasca in intreaga ei dimensiune, trebuie incetul cu incetul sa incepem sa invatam sa ne cunoastem, sa iesim din carapacea noastra, sa ne structuram. Ceea ce suntem cu adevarat si ceea ce suntem chemati sa fim, vocatia noastra, daca putem spune asa,  se clarifica in timp. 


Va invitam sa va alaturati proiectele noastre de traducere si publicare de carti, organizare de evenimente, meditatii, pelerinaje. Dupa inima, talent sau chemare.


In luna iunie 2013, Regina a sustinut un talk televizat la Ceainaria Open Heart din Brasov.
Intr-un decor special, deasupra Brasovului, gazdele noastre, Alina Focsa ( Open Heart) si Andreea Chiriac de la televiziunea TVS Brasov, au primit-o pe Regina si au oferit cadrul necesar acestei prezentari de exceptie.
 


Suntem bucuroși să împărtășim cu voi ultimul proiect de carte marca Good Company. Anul acesta am tradus și publicat „Observarea de sine”, o carte transformațională și prețioasă, considerată o contribuție unică la literatura învățăturii despre A Patra Cale. Ne-am dorit să facem această carte accesibilă publicului român din dragoste pentru oameni, învățătură și adevăr.  

“Cunoaște-te pe tine însuți” este o străveche învățătură despre trezirea spirituală. Observarea de sine e calea prin care ajungem la această cunoaștere.


Ne bucurăm şi în acest an de prezenţa în România a Reginei Sara Ryan, pentru o serie de evenimente pe tema dezvoltării şi transformării spirituale.
Anul acesta Regina ne propune un retreat de 4 zile. Joi 27 iunie Duminică 30 iunie: Pelerinaj Retreat pentru femei 5 Pasi pe Calea Pelerinajului de-o Viaţă al unei Femei, în prezenţa Reginei Sara Ryan, la Mănăstirea Suzana (comuna Măneciu, jud. Prahova, la 5 km. distanţă de Cheia). Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câţiva paşi simpli care ne pot transforma călătoria prin viaţă de la o cursă inconştientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă şi cu intenţie.


Weekend-ul 2 - 4 noiembrie 2012 l-am petrecut cu Brinda Callahan, la seminarul “Granițe responsabile și sănătoase”. Am avut alături oameni cu adevărat interesați de creșterea conștientă a copiilor: părinți cu unul, doi, respectiv cinci copii, o bonă, un cuplu ce intenționează să aibă primul copil, o tânără ce asistă mămicile la naștere (doula), două proaspete mămici, o tânără însărcinată și câțiva tineri dornici să afle mai multe despre cum își pot crește mai bine copilul interior. 

 
 

Vineri 2 Noiembrie, între orele 19,00 - 21,00: PRELEGERE Publică ”Creșterea Conștientă a Copiilor”

Sâmbătă și Duminica 3 și 4 Noiembrie, între orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Granițe Responsabile și Sănătoase”
Un eveniment pentru părinți, bunici, educatori și toți cei implicați în creșterea copiilor, interesați de o abordare nouă, de relații autentice, pline de iubire, claritate, blândețe, respect reciproc și apreciere.

Vă prezentăm un interviu realizat cu BRINDA CALLAHAN -  ce va fi prezentă la București în perioada 2 – 4 noiembrie pentru seminarul ”Granițe Responsabile și Sănătoase” - despre ce înseamnă să fii părinte conștient, care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care le fac părinții și care sunt pașii de urmat pentru a avea o familie fericită.
 

 


Good Company împreuna cu Seeds for Happiness vă invită in weekendul 5-7 Octombrie la un eveniment inedit si exclusiv in Romania despre Zen  cu 3 invitaţi remarcabili din Franţa din linia Maestrului Taisen Deshimaru, discipoli ai Maestrului Phillipe Coupe.


Vă invităm să citiți impresiile participanților dupa seminar-ul "Real Wisdom for Real People Creșterea Conștientă a Copiilor și Relații Împlinite” care a avut loc in weekend-ul  3 – 5 august 2012 la Centrul Seeds for Happiness.


Cumpară CARTEA ”Creșterea Conștientă a Copiilor” de Lee Lozowick
Traducere din lb. engleză: Irina Margareta Nistor
Pret: 50 ron


Andrei Vulpescu, jurnalist, cum a terminat de citit cartea ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, a fost inspirat să creioneze câteva idei despre impresiile lui personale și ne-a trimis o recenzie. Vă invităm să o citiți și voi.


Ludovic Săndulescu, psiholog de cuplu și familie, încântat și inspirat de cele citite în cartea ”Creșterea Conștientă a Copiilor”, a avut amabilitatea să scrie o recenzie, pe care o împărtășim cu voi.


Practica spirituală și învățăturile lui Lee Lozowick sunt în esenţă tradiţionale și în același timp inovatoare şi de multe ori neconvenționale prin chemarea la transformare radicală. Lee a fost în primul rând un devotat al lui Yogi Ramsuratkumar și în acelaşi timp un mare yoghin, un om al lui Dumnezeu şi un prieten spiritual pentru mulţi. Dar cel mai important, Lee a avut o fluență unică a învățăturilor străvechi – în mod special din calea spirituală a hinduismului şi a Baulilor iconoclastici din Bengal în particular, pe care el le-a transmis cu uşurinţă în termeni care ar putea fi ușor de înțeles din perspectiva occidentală.


O scrisoare primită de la prietenul nostru Claus Kostka despre ce înseamnă pentru el o comunitate. Mesajul şi intenţia articolului este de a oferi deschidere şi viziune despre comunitate ca sanctuar şi spaţiu de transformare, unde putem deveni vulnerabili, unde putem fi noi înşine şi crea apropiere reală şi sinceră cu ceilalţi. 


Ești mulțumit de lumea în care trăiești sau ți-ar plăcea ca lucrurile să stea altfel? Lumea ideală după care toți tânjim, poate deveni realitate. Pentru unii este deja, iar noi ceilalți suntem bucuroși că avem ocazia să învățăm de la ei cum putem avea relații conștiente cu sine, cu ceilalți, cu lumea. Ne dorim ca ceilalți să-și asume responsabilitatea față de noi și mediul în care trăiesc, dar știm ce înseamnă asta cu adevărat? Schimbarea începe cu tine. Ascultă-ți adevăratul sine!


Marți 5 Iunie, Regina a fost invitată în emisiunea Jurnal Cultural de pe TVR Cultural unde  a vorbit în direct despre vizitele ei în România și despre 3 din cărțile ei. Aici puteți urmări un fragment din această emisiune.
Deasemenea Regina a putut fi auzită și duminica 10 iulie, la radio Guerilla, unde a fost invitată la emisiunea Irinei Margareta Nistor 'Vocea Filmelor', între orele 11-12. http://www.radioguerrilla.ro/podcast


O povestire cu tâlc ce ne inspiră recomandată de Claus, despre cum nimic nu e întâmplător şi totul se întâmplă cu un scop pe care noi nu îl putem înţelege oricând. Această scurtă poveste, plină de înţelepciune ne arată că există o parte subtilă a existenţei, că totul face parte dintr-un plan perfect. 
Unui muncitor care lucra din greu covoare i s-a furat o oaie. Când vecinii săi au aflat ce s-a întamplat, au venit şi au adresat o mulţime de blesteme şi cuvinte rele despre hoţ. Păgubitul doar şi-a văzut de lucrul său ...
 


Un interviu despre creșterea conștientă a copiilor acordat de Claus Kostka revistei engleze de specialiate "Inspired Fatherhood". Claus răspunde cu deschidere şi sinceritate unor întrebări importante despre ce implică "a fi un părinte conştient", folosindu-se de experiența sa ca tată a 4 copii și ca psihoterapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Cum putem să le oferim copiilor noștri mai mult decât am putut noi primi?


O carte intensă care îţi schimbă viaţa, dedicată părinţilor şi educatorilor care doresc să ofere o educaţie conştientă şi adevărată copiilor lor şi care caută să aducă mai multă prezenţă, bunătate, generozitate, sinceritate şi compasiune în procesul de creştere a copiilor. Citește primele capitole AICI.


A ne ruga periculos înseamnă să ne expunem de bunăvoie la înlăturarea iluziilor noastre şi la dezmembrarea rosturilor vieții noastre mult prea galante şi controlate. Înseamnă să ne aruncăm deliberat în arenă. Înseamnă să punem deoparte amorțeala minţii astfel încât foamea noastră de adevăr să poată creşte. Înseamnă să renunţăm la liniştea minţii noastre deoarece liniştea pe care am atins-o, a fost una falsă. Rugăciunea e periculoasă, pentru că ea deznoadă totul.


Regina Sara Ryan se va afla în România în perioada 31 mai - 11 iunie 2012 pentru un pelerinaj la mănăstirile din Dobrogea şi va fi alături de noi într-o serie de evenimente printre care amintim de cele două zile de seminarii în Bucureşti: ”Roagă-te primejdios” și ”Invitație către Aici și Acum”. Regina ne vizitează de câţiva ani şi este un prieten spiritual de la care putem învăţa  şi cu care putem împărtăşi cele mai adânci intenții și viziuni spirituale ale vieții noastre.


Atunci când ordinea dragostei dintr-o familie este întreruptă, generaţiile care urmează suferă și pot deveni prizoniere într-un  destin care nu este în realitate al lor şi care îi opreşte din a-şi  urma adevărata lor viaţă. Ne putem afla în această situaţie fără să vedem acest lucru şi fără să înţelegem că repetăm destinul altor membri din familia noastră.

Seminarul “Constelaţia Familiei“ ne oferă posibilitatea de a ne opri din cercul nesfârşit al acţiunilor pe care le repetăm, deşi ştim că nu ar trebui să o facem.


Claus obişnuieşte să spună despre această practică: “Pe lângă lucrul cu Constelaţiile, Respirația Profundă a Sufletului este cea mai rapidă şi cea mai puternică tehnică de vindecare prin respiraţie pe care am experimentat-o vreodată. Sunt absolut sigur că te va ajuta să-ţi ușurezi viaţa încât ea să te împlinească şi să te facă să străluceşti şi mai mult. Dacă îţi doreşti să faci încă un pas către libertate şi transformare personală, nu lipsi de la acest workshop!”

Art Janov, părintele terapiei primare spune: "a simți înseamnă a vindeca" și acest lucru îl vom învăța din nou în acest proces de vindecare bazat pe respirație.


Dragi prieteni,

Vă doresc din adâncul inimii mele un an nou bun, sănătos și liniștit.

În seara anului nou m-am gândit: ce va fi bun pentru mine în anul care vine: Este mereu la fel, ne gândim la ce va fi grozav pentru noi, dar cum rămâne cu ceilalți? Cum rămâne cu ceilalți care stau afară, a căror viată e amenințată ( fizic sau psihic ), ce suferă și nu știu cum să meargă mai departe?

.........


Claus Kostka a acordat un interviu pentru Jurnalul.ro, în care vorbește, printre altele, despre metoda constelțiilor de familie, despre devenirea sa personală și profesională și despre activitatea sa pe plan internațional.

In apogeul carierei sale, el spune: "Acum am atât de mare încredere în metodă, încât nu mă mai interesează dacă oamenilor le place sau nu ce se întâmplă. Din cauză că “văd” ceea ce “văd” şi trebuie să exprim ceea ce trebuie să exprim."


×